Κοπάδι λύκων κατέβηκε στο Πήλιο - Σε απόγνωση οι κάτοικοι - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Αυγούστου 23, 2019

Κοπάδι λύκων κατέβηκε στο Πήλιο - Σε απόγνωση οι κάτοικοι


Τα άγρια ζώα, σύμφωνα με την ΕΡΤ εντοπίστηκαν στα όρια των χωριών του Δήμου νοτίου Πηλίου, με αποτέλεσμα να βρίσκονται σε απόγνωση οι κτηνοτρόφοι.
Ένας από τους κτηνοτρόφους εκτίμησε ότι κάποιος άφησε τους λύκους σε κάποια κοντινή περιοχή και τα ζώα περιπλανώνται ψάχνοντας τροφή.
Ένας άλλος κτηνοτρόφος δηλώνει αγανακτισμένος καθώς βρίσκουν τα ζώα τους νεκρά από τις επιθέσεις των λύκων και «το έργο τους» ολοκληρώνουν τα αγριογούρουνα της περιοχής. Ως αποτέλεσμα, δεν βρίσκουν ούτε τα κουφάρια των ζωντανών τους και έτσι δεν μπορούν να διεκδικήσουν αποζημίωση από τον ΕΛΓΑ.
Οι κάτοικοι φοβούνται και για την ασφάλειά τους αφού ακούνε τους λύκους τη νύχτα. 
Οι κτηνοτρόφοι αποφάσισαν να απευθυνθούν στην Αντιπεριφερειάρχη, κ. Κολυνδρίνη, η οποία δήλωσε πως θα πρέπει να συζητήσουν με άλλους φορείς για να βρεθεί μια λύση
cnn.gr



AstraTV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες