Μπαράζ ανανεώσεων για τον Ποσειδώνα Λουτρακίου - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Αυγούστου 17, 2019

Μπαράζ ανανεώσεων για τον Ποσειδώνα Λουτρακίου


Το τμήμα Ηandball του Ποσειδώνα Λουτρακίου, βασιζόμενη στην πετυχημένη περσινή χρόνια, πους της απέδωσε την συμμέτοχη της στα Play offs  ανόδου για την Α1, επιδιώκει να ξανά-πρωταγωνιστεί στο δύσκολο όπως φαίνεται Νότιο όμιλο της Α2 Εθνικής κατηγορίας, προχωρώντας  σε μπαράζ ανανεώσεων των, Βλαχογεώργιο Κων, Χαραλαμπάκη Βασ.  και Καραβά Κων., στα τέρματα, τους Βασιλειάδη Κων., Γκίκα Μ., Χαντζηκωνσταντίνου Νικ., στη περιφέρεια, τους  Κάπη Αντ. και Ρουμελιώτη Αλεξ. και Δώδα Αθ., στα πιβότ και τους  Γρ. Αικατερίνη, Σταματίου Σπ., Παλαιολόγος Ν. και Τυφτικίδη Χρ. στα εχτρεμ. Η Διοίκηση διατήρησε  στο δυναμικό της τον Γιάννη Δημητρόπουλο (μαρτζιάνο) και  απέκτησε  ως δανεικό το Δημήτρη Χριστόπουλο από τον ΓΑΣ Καματερού. 

Σε Δηλώσεις του, ο έφορος του Ποσειδώνα Λουτρακίου Λάζαρος Τυφτικίδης, ανέφερε: " Όπως και περισσή έτσι και εφέτος αναμένεται ένα δύσκολο πρωτάθλημα με ιδιαίτερες απαιτήσεις. Πιστεύω να έχουμε μια ανάλογη πορεία, με αρχικό στόχο την είσοδο μας στα Play offs του πρωταθλήματος και θα δείξει αν μπορούμε για κάτι καλύτερο. Διατηρήσαμε τον περσινό κορμό της ομάδα που ουσιαστικά οι αθλητές της προέρχονται από τα τμήματα υποδομών, καθώς και την απόκτηση  ως δανεικό το Δημήτρη Χριστόπουλο από τον ΓΑΣ Καματερού. Εξετάζουμε ακόμα την περίπτωση μιας ουσιαστικής προσθήκης όπου θα μας βοηθήσει για την επίτευξη των στόχων μας. Τέλος να αναφερθώ και στην προσθήκη εφήβων στην αντρική ομάδα, που προέρχονται από τα τμήμα υποδομής. 
Εύχομαι σε όλους καλή αγωνιστική χρόνια, υγεία και χωρίς τραυματισμούς.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τους αθλητές, Βαγγέλη Γραμματικόπουλο και Ανδρέα Μουρελάτο που στη περσινή σεζόν, μας βοήθησαν σημαντικά για την επίτευξη των στόχων μας, και τους ευχόμαστε καλή συνεχεία στις νέες τους ομάδες."



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες