«Σε αυτό το σημείο που έχουμε φτάσει, μία μη συμφωνία είναι η καλύτερη συμφωνία» είπε ο Φάρατζ απευθυνόμενος σε περισσότερους από 500 κοινοβουλευτικούς του υποψηφίους του κόμματός του, που πήρε την πρωτιά στις ευρωεκλογές του Μαΐου.
«Αν, κύριε Τζόνσον επιμείνετε στην συμφωνία για αποχώρηση, θα σας πολεμήσουμε με κάθε τρόπο στις επόμενες εκλογές», τόνισε ο ευρωσκεπτικιστής Φάρατζ.
Ο ίδιος προειδοποίησε τον Μπόρις Τζόνσον να μην προχωρήσει σε συμφωνία με τις Βρυξέλλες, προτρέποντάς τον να ακολουθήσει ένα «καθαρό Brexit».
Οι Βρετανοί πολιτικοί παραμένουν ακόμα διχασμένοι για το πώς και αν θα πρέπει να γίνει η αποχώρηση από την ΕΕ, ενώ το συνεχιζόμενο αδιέξοδο έχει πυροδοτήσει σενάρια ακόμα και για διεξαγωγή εκλογών στην Μεγάλη Βρετανία.
Tags:
ΔΙΕΘΝΗ
