Loutraki Festival 2019: Beach Party με τους Gadjo Dilo σήμερα στους Αγίους Θεοδώρους (video) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Αυγούστου 03, 2019

Loutraki Festival 2019: Beach Party με τους Gadjo Dilo σήμερα στους Αγίους Θεοδώρους (video)


Βάλτε το μαγιό σας και ελάτε με καλοκαιρινή διάθεση!

10 Χρόνια Gadjo Dilo ,10 Χρόνια Gypsy Swing !

Φέτος έχουμε γενέθλια!!

Στο πλαίσιο του Loutraki Festival 2019, το συγκρότημα Gadjo Dilo σας προσκαλεί σε ένα ξεχωριστό beach party, στην παραλία Πευκάκια των Αγίων Θεοδώρων σήμερα Σάββατο, 3 Αυγούστου, στις 9:30μ.μ.

Οι Gadjo Dilo είναι μια παρέα μουσικών που «παντρεύει» την gypsy jazz και swing μουσική παράδοση, με τους ήχους και τα χρώματα του παλιού ελληνικού τραγουδιού και πολύ περισσότερο, είναι μια ομάδα που αγαπά να αυτοσχεδιάζει, να δημιουργεί και να πειραματίζεται.

Είσοδος ελεύθερη

Πριν από 10 χρόνια έξι φίλοι με κοινή αγάπη για την Gypsy Jazz μουσική συναντήθηκαν .
Έτσι δημιουργήθηκαν οι Gadjo Dilo, το συγκρότημα που κατάφερε μέσα από τις διασκευές του, να συστήσει ουσιαστικά την Manouche μουσική στο ευρύ κοινό!

10 χρόνια αργότερα ...

Μετά από δύο studio album με ξεχωριστές διασκευές που οι περισσότεροι κάπου έχουμε σιγοτραγουδήσει, αναρίθμητες εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά και σημαντικές συνεργασίες, οι Gadjo Dilo ξεκινάνε για άλλη μια φορά τα καλοκαιρινά τους ταξίδια.

Στο Beach Party των Αγίων Θεοδώρων θα ακούσουμε και κομμάτια από το τρίτο τους album , που αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2019 και το οποίο θα αποτελείται κυρίως από πρωτότυπες συνθέσεις του συγκροτήματος! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες