ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019 - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 11, 2019

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019


Άξων Ελλάδος – Αιγύπτου – Κύπρου - Ισραήλ



Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019 που δημοσιεύθηκε στην Ελεύθερη Ώρα το άρθρο μου: “Η Αμερικανοτουρκική κρίση και τα γιουσουφάκια των Αθηνών”, έλαβα το παρακάτω σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα του Υποστράτηγου ε.α. Κωνσταντίνου Κωνσταντινίδη με τίτλο: “Άξων Ελλάδος – Αιγύπτου – Κύπρου - Ισραήλ” και το οποίο δημοσιεύω:

«Ωρίμασαν οι καιροί ο στρατιωτικός άξονας Ελλάδος-Αιγύπτου-Κύπρου-Ισραήλ (Ε.Α.Κ.Ι) να λάβει σάρκα και οστά και να δοκιμαστεί, πριν η Τουρκία στα πρώην Οθωμανικά εδάφη της επεκταθεί. Οι μεσοβέζικες λύσεις δεν πτοούν την Άγκυρα, η οποία προχωρά με χαραγμένους και εμφανείς πλέον σκοπούς και οράματα στην επανίδρυση - μετά από 100 χρόνια της πάλαι ποτέ Οθωμανικής αυτοκρατορίας - στα εδάφη της στην Βαλκανική, την Μέση και Εγγύς Ανατολή, στην Αίγυπτο και στην Λιβύη.

Ο Ερντογάν δεν κρύβει τα λόγια του για την “Τουρκία της καρδιάς του” . Η ενίσχυση και εξοπλισμός μέχρις οδόντων των Τουρκικών Ε.Δ. δίνει το στίγμα της τουρκικής επεκτατικότητας, η οποία άρχισε το 1955 με τον διωγμό και την εκδίωξη των Ελλήνων της Κωνσταντινουπόλεως, την εισβολή του Αττίλα στην Κύπρο το 1974, τις τουρκικές αξιώσεις στο Αιγαίο, την αμφισβήτηση των Ελληνικών συνόρων (αναθεώρηση Συνθήκης Λωζάνης) και των δικαίων μας στην θαλάσσια ΑΟΖ, την δημιουργία των Ιμίων το 1996, την εισβολή της στην Β.Α. Συρία και Βόρειο Ιράκ, στην εργαλειοποίηση και ενίσχυση των Αδελφών Μουσουλμάνων και των τρομοκρατών Τζιχαντιστών, την χειραγώγηση τώρα των Παλαιστινίων και των Μουσουλμάνων της Θράκης, την εμπλοκή της με στρατιωτικές αεροπορικές και ναυτικές δυνάμεις στην Λιβύη και στο Κατάρ, την προμήθεια από την Ρωσία του πυραυλικού συστήματος S-400 και τέλος στην στοχοποίηση της Κύπρου, της Ελλάδος και του Ισραήλ. Όλα αυτά είναι μέρος του μεγάλου τουρκικού σχεδίου για την υλοποίηση σε πρώτη φάση της ανασύστασης της Οθωμανικής αυτοκρατορίας και σε δεύτερη φάση - όπως έχει δηλώσει επανειλημμένως ο Ερντογάν και άλλοι Τούρκοι ηγέτες - της κυριαρχίας της στην Ευρώπη, μέσω της ισλαμοποίησης της με τους μετανάστες, σχέδιο εν εξελίξει...

Επομένως τον άξονα Ε.Α.Κ.Ι είναι καιρός να τον στηρίξει με στρατιωτικές δυνάμεις η Ε.Ε και οι ΗΠΑ, καθόσον η Τουρκία προκειμένου να επιτύχει του σκοπού της για την συμμετοχή της στο ενεργειακό πεδίο της Ανατολικής Μεσογείου έχει αρχίσει την συνεργασία με την Ρωσία και την Κίνα. Η αναβλητικότητα και η διστακτικότητα της Δύσης, ενισχύει την τουρκική επιθετικότητα και δίνει τον χρόνο για τον εξοπλισμό των Τουρκικών Ε.Δ και την βελτίωση των θέσεων της Ρωσίας και της Κίνας για την ματαίωση εξορύξεως των υδρογονανθράκων.

Ελλάς και Κύπρος είναι το πρόσθιον όριο της άμυνας και πρέπει να ενισχυθεί μέχρις οδόντων όχι μόνον με σύγχρονους εξοπλισμούς αλλά και με οικονομικούς πόρους, δι’ έργων και όχι μόνο λόγων. Το ΝΑΤΟ πρέπει να ξεκαθαρίσει τους θολούς σκοπούς του. Η Τουρκία δεν ανήκει πλέον στη Δύση. Ξεπέρασε τον Ρουβίκωνα και ο πέλεκυς πρέπει να πέσει βαρύς για την διάλυση του “τουρκικού ισλαμοφασιστικού τέρατος”! Η Δύση πρέπει να κόψει το οξυγόνο στον “ασθενή του Βοσπόρου” και στον στρατοκράτη της Άγκυρας, διότι μολύνει πλέον με “τοξίνες” την Ανατολική Μεσόγειο, τα Βαλκάνια και την Μέση Ανατολή. Ελπίδα, ότι το Ισραήλ έχει τον μέγα τουρκικό κίνδυνο αντιληφθεί!!

Ο ωχαδερφισμός της ελληνικής Πολιτείας…

Διαβάζω στο σάιτ “τουρκικά νέα” και με τίτλο: “Οι ρουφιάνοι της ΜΙΤ και η αβελτηρία του ελληνικού κράτους” τα παρακάτω και αναλογίζομαι μέχρι πού μπορεί να φτάσει ο ωχαδερφισμός όλων των ελληνικών κυβερνήσεων!

«Μουσουλμάνα - γυναίκα ιεροδιδάσκαλος στο Μεγάλο Δέρειο, μάζευε τις γυναίκες που επιθυμούσαν και τους έκανε μαθήματα Κορανίου. Πλην όμως αυτή η δράση των ιεροδιδασκάλων που υπάγονται στους νόμιμους μουφτήδες δεν είναι αρεστή στο τουρκικό προξενείο και φυσικά στα κατά τόπους τσιράκια του.

Έτσι ένα από αυτά τα τσιράκια - άθλια υποκείμενα, πήγαινε κάθε φορά που γινόταν το μάθημα του Κορανίου και σημείωνε σε χαρτάκι το ποιες γυναίκες μετείχαν στο μάθημα, έτσι ώστε να δώσει αναφορά στην ΜΙΤ! Και φυσικά να υπάρξουν μετά όποιες πιέσεις είναι δυνατόν σε βάρος αυτών των οικογενειών για να σταματήσουν να πηγαίνουν! Μάλιστα κάποια στιγμή βγήκε από το μάθημα εξοργισμένη η κόρη της δασκάλας, πήρε πέτρα και τον απείλησε κι έτσι έφυγε ο πράκτορας!

Εμείς ξέρουμε το όνομα αυτού του ¨σκουληκιού και δεν θα το κρατήσουμε κρυφό. Διότι θα πρέπει να μάθει, πως όταν λειτουργεί σαν πράκτορας της Τουρκίας, θα έχει και κόστος, όχι μόνο οφέλη…

Έχουμε όμως μια απορία. Όταν μια γυναίκα σαν και αυτήν κάνει μάθημα με τόσο δύσκολες συνθήκες και την επόμενη χρονιά, εσύ σαν ελληνικό κράτος για ακατανόητους λόγους ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙΣ την αίτηση της για επαναπρόσληψη, τι μήνυμα δίνεις στην τοπική κοινωνία και στους όποιους συνεργάζονται μαζί σου;»!

Ό ακούραστος “εργάτης” Νίκος Χαρδαλιάς…



Ο Νίκος Χαρδαλιάς από το 2003 – 2014 ήταν Δήμαρχος Βύρωνα και από το 2014 – 2019 ήταν περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής! Στις 19 Ιουλίου 2019 διορίστηκε από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ως Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη!

Ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι από τις πολύ σωστές επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη! Είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση!

Πρώτος στη μάχη, από όλους, στη μεγάλη πυρκαγιά στην Εύβοια, αλλά και στον Υμηττό, αλλά και στη Νέα Μάκρη! Πολιτικός με αυξημένο το αίσθημα του καθήκοντος και της προσφοράς στον πολίτη και το περιβάλλον!

Μακάρι όλοι οι θεσμικοί παράγοντες της κυβέρνησης, να ακολουθήσουν το παράδειγμά του! Μακάρι να είχαν όλοι την ευαισθησία του!

Πού η ξεκούραση του είναι λίγες ώρες στον καναπέ του γραφείου του!!

Θλίψη και μόνο θλίψη…


Στην οργανωμένη παραλία της Νέας Μάκρης (μεταξύ Νέας Μάκρης και Μαραθώνα) βρίσκουν ξεκούραση και γαλήνη αρκετοί Αθηναίοι! Ωραία θάλασσα, πολλά δέντρα, ησυχία, μικρές καφετέριες που παρέχουν όσα θέλει ο κάθε λουόμενος! Πινακίδες που αναφέρουν “Αρχή παραλίας”, “Τέλος παραλίας”! Και βέβαια, η “Γαλάζια Σημαία”, σύμβολο ποιότητας μιας θαλάσσιας περιοχής, με αυστηρά τα κριτήρια οργανωμένων ακτών που διαχειρίζονται παράκτιοι Δήμοι και άλλοι φορείς! Μια σημαία καινούργια και δίπλα της το Ιερό Σύμβολο του Ελληνικού Έθνους! Η γαλανόλευκη Σημαία μας! Σκισμένη, κουρελιασμένη! Θλίψη και ντροπή για τη νέα διοίκηση του Δήμου Μαραθώνα – Νέας Μάκρης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες