Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019 - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 21, 2019

Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019


Της Ελλάδος το …μεγαλείο και ο Πρωθυπουργεύων κ. Μαρινάκης…

Αποτέλεσμα εικόνας για μαρινακησ βραβεία  nova

Λένε πως μέσω παρασκηνίου έγινε η επιστροφή του διαβατηρίου του εφοπλιστή κ. Βαγγέλη Μαρινάκη!

Ωστόσο, διαβάζουμε στο διαδικτυακό portal piperata.gr μεταξύ των άλλων άκρως ενδιαφερόντων:

«…Εμ, δεν είναι έτσι, κύριε υπουργέ και κύριε αρχηγέ… Κατ’ αρχάς το πρώτο “ψάρεμα” το φάγατε εσείς οι ίδιοι… Το κυριότερο δε λάθος το κάνατε μετά το δημοσίευμα πάλι οι ίδιοι… Και το χειρότερο παράπτωμα, το οποίο δύναται εύκολα να αποδειχθεί, το έχετε διαπράξει και πάλι εσείς, οι ίδιοι!

Ποιο είναι αυτό, για το οποίο θα κληθείτε λίαν συντόμως να απολογηθείτε; Το ότι με την επίσημη ανακοίνωση που από κοινού υπογράψατε και εκδώσατε, ως υπουργός Προ-Πο και αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, έχετε τεκμηριώσει ότι, ενώ γνωρίζατε πλέον πως κατά παράβαση του 25/2004 ο εν λόγω υπόδικος εφοπλιστής βρέθηκε σε χώρα άλλη από αυτή που έχει αιτηθεί (επικαλεστεί), προκειμένου να δει διεθνή ποδοσφαιρικό αγώνα και να κάνει πανηγυρικές και προκλητικές δηλώσεις (καθώς είχε παραβιάσει το 25/2004) για την πρόκριση της ομάδας στην οποία είναι ιδιοκτήτης, μιας και δεν προβλέπεται η επιστροφή διαβατηρίου σε υπόδικο για ταξίδι ψυχαγωγίας προς χώρα εκτός Σένγκεν, εσείς δεν τον καλέσατε έστω και για τα “μάτια του κόσμου” να δώσει εξηγήσεις… Αν και κανονικά, θα έπρεπε να έχετε ζητήσει έρευνα για τυχόν ψευδή δήλωση και εξαπάτηση αρχής, αφαιρώντας του… εκ νέου το διαβατήριο»!

Μάλιστα! Δεν πρέπει να ξεχνάμε, πως ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης έχει αγοράσει τις ιστορικές παραδοσιακές εφημερίδες “Το Βήμα” και “Τα Νέα”!

Ενημερωνόμαστε επίσης, πως η ολομέλεια του ΕΣΡ κρίνοντας κατά πλειοψηφία, αποφάσισε, η έκτη άδεια παρόχου επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης εθνικής εμβέλειας ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου να δοθεί στην εταιρεία Alter Ego, δηλαδή στον κ. Ευάγγελο Μαρινάκη!

Ως εδώ θα μου πείτε, ότι επιχειρηματίας είναι ο κ. Μαρινάκης, λεφτά έχει, αγορές κάνει! Θα συμφωνήσω, παρ΄ ότι αυτά μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν σε αυτόν τον υπέρτατο βαθμό! Γιατί καταλήγει η πολιτική Εξουσία να είναι λείαν ελεγχόμενη!

Όμως, να είναι στο τελευταίο στάδιο διαπραγμάτευσης η αγορά από τον κ. Μαρινάκη του συνδρομητικού καναλιού NOVA, που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα ανταγωνιστριών ποδοσφαιρικών ΠΑΕ του Ολυμπιακού, ιδιοκτησίας του κ. Μαρινάκη, ε… παραπάει!

Γιατί είναι αθέμιτος ανταγωνισμός, δημιουργώντας αναστάτωση στην τηλεοπτική αγορά και κάνει άνω κάτω το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου! Βέβαια, υπάρχει και το θέμα των δανείων της εταιρείας NOVA – Forth net και την διαπραγμάτευση με τις τράπεζες!

Έτσι, εάν ισχύουν τα παραπάνω, τι ακριβώς θα γίνει με τα δάνεια; Θα διαγραφούν; Εάν ναι, ποιος θα επιβαρυνθεί από τη διαγραφή των δανείων; Οι μέτοχοι των τραπεζών; Δεν θα ζητήσουν από τον κ. Μαρινάκη να αποπληρώσει τα δάνεια, έστω με δόσεις; Εάν κάνει την αγορά με μόνο 45 εκατομμύρια ευρώ, τότε τι ποσά θα διανείμει στις ομάδες; Πού θα βρει τα χρήματα και ποια πρόβλεψη έχει γίνει για την απόσβεση των χρημάτων; Οι τράπεζες θα πρέπει να υπολογίσουν ποια είναι τα προσδοκώμενα έσοδα τα οποία θα μπορούσε η Forth net να εισπράξει; Ποια η διαφημιστική αγορά και ποιες οι δυνατότητές της;

Ως εκ τούτων, τίθενται πολλά ερωτήματα! Τι θα κάνει ο κ. Μαρινάκης αν φύγει η ΑΕΚ – όπως έχει δηλώσει ο ιδιοκτήτης της – και άλλες ομάδες; Μπορεί να πληρώσει συμβόλαια μεγαλύτερα της εμπορικής αξίας των ομάδων; Ποια η σχέση προσδοκώμενων εσόδων - εξόδων στις συμφωνίες με τις ομάδες;

Νομικά πώς κρίνεται αυτή η συναλλαγή αν υλοποιηθεί; Θα πρέπει να εξηγήσουν οι τράπεζες αν θα διαγράψουν ποσά δανείων κι αν ναι, πόσα και γιατί!

Και η καραμέλα, πώς τάχατες δεν υπάρχει καλύτερη προσφορά, νομίζω πώς αφορά αδαείς!

Όπως και να έχει, τελικά με την αγορά και του συνδρομητικού καναλιού, ο κ. Μαρινάκης θα είναι ο Πρωθυπουργεύων της ελληνικής κυβερνήσεως, μετά και την ηγετική του παρουσία στην πρόσφατη Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης!!

Τι έπαθε ο λαός μας και αδιαφορεί;

Αποτέλεσμα εικόνας για πλάτων και αριστοτελης

Έλαβα το παρακάτω ηλεκτρονικό μήνυμα από τον υποστράτηγο ε.α Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη, συγγραφέα, μέλος της εταιρείας Ελλήνων λογοτεχνών και σας το παραθέτω, γιατί είναι καμπάνα ολόκληρη που πρέπει να ηχήσει στα βουλωμένα αυτιά των Συνελλήνων:

«Τι να τα κάνουμε τα F – 35, τα UAV, τους Patriot, τα τανκς και τα κανόνια, όταν ο εχθρός είναι εντός των τειχών και τον φιλοξενούμε εδώ και χρόνια;

Γιατί κάνουμε περιπολίες στις θάλασσες και στην ξηρά, χωρίς να βλέπουμε αριστερά και δεξιά, αφού ο εχθρός έχει κάνει απόβαση στα νησιά και στα χωριά;

Πατάει τα χώματά μας, βεβηλώνει τα ιερά μας, ξυλοκοπεί τους αδελφούς μας, βιάζει τις θυγατέρες μας, ληστεύει και τρομοκρατεί τον πληθυσμό μας, χωρίς να πέσει τουφεκιά;

Γιατί ταλαιπωρούμε τους ηρωικούς πιλότους μας να κάνουν αναχαιτίσεις, όταν επιτρέπουμε την απόβαση χιλιάδων ισλαμιστών καθημερινώς; Ανάμεσά τους και φανατικών, εγκληματιών, Τούρκων πρακτόρων, τριτοκοσμικών που πληροφορήθηκαν ότι εδώ έχει εξωτικές διακοπές με ξενοδοχείο “η Ελλάς”, με πολυτελή γεύματα άνευ χρημάτων;

Ελάτε τα πρωινά στην Νέα Μάκρη, να τους δείτε λουόμενους και καλοθρεμμένους, αντρούκλες να παίζουν στη θάλασσα και να κάνουν μπάνιο και ηλιοθεραπεία!

Ποιον εξαπατά η ελληνική κυβέρνηση Μητσοτάκη – όπως λίγο πριν η προδοτική κυβέρνηση Τσίπρα – η οποία τους φιλοξενεί;

Και η ΕΕ μέσω των ΜΚΟ χρηματοδοτεί τους μετανάστες για να πυκνώσουν τις ροές! Ήδη κατέλυσαν τα σύνορα, το Έθνος, τη γλώσσα, την θρησκεία, την ιστορία, τις πολιτιστικές αξίες και τα ιερά και όσιο της φυλής μας !

Τα νησιά γέμισαν! Τα χωριά της ηπειρωτικής Ελλάδος πλήρη! Τα αφύλακτα σπίτια καταλύθηκαν ήδη! Τα ξενοδοχεία υπερπλήρη! Τα στρατόπεδα παραδόθηκαν! Οι δημόσιες και κοινοτικές εγκαταστάσεις είναι φίσκα! Οι πλατείες υπνωτήρια, οι γύρω χώροι ουρητήρια, τα ιστορικά κέντρα ασφυκτικά καταλυμένα, τα νοσοκομεία υπερπληρωμένα, τα αρχαία μας πολιορκημένα!

Σε λίγο θα μας βγάλουν από τα σπίτια μας και θα μας στοιβάζουν, όπως παλιά, σε χρόνια ξεχασμένα! Στην ΕΣΣΔ 2-3 οικογένειες μαζί για να φιλοξενήσουμε τα “αδέλφια” προσφυγάκια, κατά τον ΠτΔ, τα αγαπημένα;

Ούτε συμπλοκές, ούτε διαμαρτυρίες και οι στάσεις μας κινητοποίησαν γι΄ αυτό που θα ΄ρθει , έστω κι αν αυτές αποτελούν πρόβα τζενεράλε για να ξεχυθούν εναντίον μας, όταν το Ισλάμ προστάξει;

Γιατί ο λαός, που βλέπει τριγύρω του, αυτήν την τραγική εικόνα κάνει ότι δεν την βλέπει και αδιαφορεί; Τι έπαθε ο Έλληνας και δέχεται αγογγύστως την είσοδό του στο σφαγείο και στο αποτεφρωτήριο της ιστορίας και δεν ανησυχεί; Τι άλλο περιμένει για να ξεσηκωθεί και να πει το όχι; Η Ελλάς δεν θα γίνει Ασία και “Ελλαδιστάν”!»!

Αλλά ας θυμηθούμε τον παμμέγιστο Αριστοτέλη:

«Επιδίωξη της τυραννίας είναι να πτωχεύσουν οι πολίτες, αφενός για να συντηρείται με τα χρήματά τους η φρουρά του καθεστώτος και αφ ετέρου για να είναι απασχολημένοι οι πολίτες και να μην τους μένει χρόνος για επιβουλές.

Σε αυτό το αποτέλεσμα αποβλέπει τόσο η επιβολή μεγάλων φόρων, η απορρόφηση των περιουσιών των πολιτών, όσο και η κατασκευή μεγάλων έργων που εξαντλούν τα δημόσια οικονομικά»!

Αλλά ας θυμηθούμε και τον πάνσοφο Πλάτωνα:

«Κάθε λαός είναι άξιος των ανθρώπων που τον κυβερνούν. Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι. Όσοι αδιαφορούν για τα κοινά είναι καταδικασμένοι να εξουσιάζονται πάντα από ανθρώπους κατώτερούς τους»!!

Μας καταγγέλλουν… γνωρίζει η νέα διοίκηση της ΕΥΠ;

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΥΠ ΚΟΝΤΟΛΈΩΝ;

Μας καταγγέλλουν, πως πίσω από περίεργα ξένα funds που αγοράζουν ελληνική γη, βρίσκεται η Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών (UNCHR)! Μας καταγγέλλουν, πώς η UNCHR ελέγχει πολλές “ύποπτες” ΜΚΟ στα νησιά του Αιγαίου μας! Μας καταγγέλλουν, ότι υπάρχει συνεργασία με την τουρκική τράπεζα MERKEZ BANKASI! Μας καταγγέλλουν, ότι αλωνίζουν την Κω πράκτορες της τουρκικής ΜΙΤ! Μας καταγγέλλουν, ότι παίζει ρόλο σε όλο αυτό το ύποπτο σκηνικό το Ευρωπαϊκό Υπερταμείο, στο οποίο μας λέγουν, πώς συμμετέχει η MERKEZ BANKASI!

Αλήθεια, πού βρίσκεται η αλήθεια και το ψέμα; Έχει γνώση αυτών των καταγγελιών η νέα διοίκηση της ΕΥΠ; Θα είχε ενδιαφέρον, να γνωρίζαμε απλά, ότι έχουν φτιάσει στα αυτιά της οι παραπάνω καταγγελίες!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες