ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ-Συνεχίζεται η απαξίωση της πόλης-Χωρίς ΑΤΜ της ALPHA BANK - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 23, 2019

ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ-Συνεχίζεται η απαξίωση της πόλης-Χωρίς ΑΤΜ της ALPHA BANK


Με την τσέπη γεμάτη πρέπει να κυκλοφορούν πλέον στους Αγίους Θεοδώρους οι πελάτες της ALPHA BANK καθώς εδώ και πάνω από 2 εβδομάδες αποσύρθηκε το ATM που τους εξυπηρετούσε.

Πρόκειται για μεγάλη ταλαιπωρία που αντιμετωπίζουν εκατοντάδες κάτοικοι της πόλης αφού αναγκάζονται πλέον για την ανεύρεση μετρητών να μετακινούνται στο Λουτράκι ή στην Κόρινθο. Το πρόβλημα θα είναι ακόμη μεγαλύτερο την Παρασκευή που μπαίνουν οι συντάξεις και η μισθοδοσία.

Το πρόβλημα δημιουργήθηκε όταν έκλεισε το Super Market στο οποίο ήταν τοποθετημένο το ΑΤΜ και από τότε οι άτυχοι πελάτες της τράπεζας αναγκάζονται να μετακινούνται σε άλλες περιοχές ή να κάνουν αναλήψεις από ΑΤΜ άλλων τραπεζών πληρώνοντας βέβαια την αντίστοιχη προμήθεια.

Η απαξίωση των Αγίων Θεοδώρων εκτός από εμφανής, δημιουργεί και ανυπέρβλητα προβλήματα καθημερινότητας και δεν είναι λίγες πλέον οι φωνές που ζητούν τη διενέργεια δημοψηφίσματος όπως προβλέπεται από τον ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ ΙΙ για την αυτοτέλεια της πόλης από το Δήμο ή την ένταξή της σε άλλον, ακολουθώντας το παράδειγμα άλλων δήμων που το έπραξαν. Να υπενθυμίσουμε ότι μετά τον νέο Δήμο που προέκυψε από την εφαρμογή του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, οι 2 τράπεζες που υπήρχαν έκλεισαν, μεταφέρθηκαν στο Λουτράκι πλείστες των δημοτικών υπηρεσιών και δεν έχει πραγματοποιηθεί ούτε ένα έργο υποδομής στην πόλη.

Ας ελπίσουμε ότι όσοι είναι αρμόδιοι και εμπλέκονται με το θέμα να κάνουν κάτι άμεσα καθώς πέραν της ταλαιπωρίας των κατοίκων πλήττεται και η τοπική αγορά.

Πηγή :https://agioitheodoroi.blogspot. com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες