Λουτράκι: Συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής - Δείτε τα θέματα - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 20, 2019

Λουτράκι: Συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής - Δείτε τα θέματα


Την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019 στις 1:30μ.μ. θα συνεδριάσει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων με 4 θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Δείτε ολόκληρη την πρόσκληση και τα θέματα που θα συζητηθούν:


Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως, Λουτράκι, 2ος όροφος) την 24η Σεπτεμβρίου 2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:30 σε τακτική συνεδρίαση για συζήτηση και λήψη Απόφασης στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1.Εκλογή Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

2.Εισήγηση στο Δ.Σ. επί της έγκρισης ή μη εισόδου - εξόδου οχημάτων επί αγροτικής οδού, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΑΦΟΙ ΟΡΦΑΝΙΔΗ ΑΒΕΤΕ στην περιοχή "ΦΩΤΩ" Κυρα - Βρύσης της Κοινότητας Ισθμίας.

3.Εισήγηση στο Δ.Σ. επί της έγκρισης ή μη εισόδου - εξόδου οχημάτων επί αγροτικής οδού, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας MUSEUM EVOLUTION IKE στην περιοχή "Καρμπουνάρι" της Κοινότητας Λουτρακίου - Περαχώρας.

4.Εισήγηση στο Δ.Σ. για χορήγηση ή μη θέσης στάθμευσης ΑμεΑ επί της οδού Υψηλάντου 36 στο Λουτράκι, κατόπιν αιτήματος.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
1.Συμβούλια  Κοινοτήτων

2.Ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Δήμου 

 Ο Πρόεδρος 

Σακελλαρίου Αναστάσιος 

Αντιδήμαρχος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες