Θ.ΜΑΝΑΒΗΣ | Λαϊκίστικη πολιτική της δημοτικής αρχής Παπακυριάκου στις πλάτες του Παμβοχαϊκού. - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 15, 2019

Θ.ΜΑΝΑΒΗΣ | Λαϊκίστικη πολιτική της δημοτικής αρχής Παπακυριάκου στις πλάτες του Παμβοχαϊκού.


Τι έχει ο κ. Ανδρέας Σιάχος και χαίρεται;

Ποιο αλήθεια είναι το ενδιαφέρον της δημοτικής αρχής Παπακυριάκου για τον Παμβοχαϊκό;
Από τον Ιούνιο κάνει συναντήσεις με το δήμαρχο , τη διοίκηση, με θεσμικούς παράγοντες,όπως λέει!

Ακόμα και με τον περιφερειάρχη που ο ίδιος δηλώνει ότι ακόμα δεν έχει στυλό...να γράψει στην περιφέρεια!!!!

Και που κατέληξαν οι συναντήσεις;

Ας δημοσιοποιήσει έστω και μια πρόταση, έστω και μία λύση!

Εστω και μία!

Μας δηλώνει ότι υπέγραψε τη σύμβαση για τον περιβάλλοντα χώρο του κλειστού γυμναστηρίου Βραχατίου. Αυτό τι σχέση έχει με το πρόβλημα του Παμβοχαϊκού;

Ψάχνει ο Σιάχος επιχειρηματίες να βοηθήσουν οικονομικά την ομάδα; Γιατί τους ψάχνει;
Αφού τους ξέρει ήδη!

Ως πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ.ΑΝΕΛΙΞΗ διαχειρίστηκε όλο τον προϋπολογισμό του Νομικού Προσώπου, ύψους 700.000ευρώ το έτος και 3,5 εκατομμύρια ευρώ στην πενταετή θητεία του, με απευθείας αναθέσεις σε επιχειρηματίες της επιλογής του.

Εκεί είναι η λύση κ.Ανδρέα, ξέρεις εσύ!

Κι αν δεν ξέρεις ρώτα τον κ. Τρωγάδη να σε βοηθήσει. Από τις τόσες συναντήσεις σου και επαφές δημοσιοποίησε μία λύση ή μια πρόταση για την ομάδα, έστω μία!

Σε απάντηση του ερωτήματος σου, το ενδιαφέρον της παράταξης μου είναι πραγματικό και αγωνιώδες για το μέλλον του Παμβοχαϊκού , η ατομική προσφορά μου δε, με οικονομικές χορηγίες σε πολλές ομάδες και συλλόγους του δήμου μας είναι γνωστή και θα έπρεπε να το γνωρίζεις εσύ, τη δική σου ατομική προσφορά ως επιχειρηματία δεν γνωρίζω.

Σε ότι αφορά την ανάρτησή σου αποτελεί μνημείο λαϊκίστικης μικροπολιτικής εις βάρος της ομάδος του Παμβοχαϊκού, χωρίς καμμία πρόταση.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
Επικεφαλής μείζονος μειοψηφίας
Δήμου Βέλου-Βόχας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες