Σοκαριστικό τροχαίο στην Εγνατία Οδό: «Όπου και να γυρνούσα το κεφάλι μου έβλεπα πτώματα» (VIDEO) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 12, 2019

Σοκαριστικό τροχαίο στην Εγνατία Οδό: «Όπου και να γυρνούσα το κεφάλι μου έβλεπα πτώματα» (VIDEO)


Σοκαριστικό τροχαίο με θύματα μετανάστες σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Εγνατία Οδό, στο ύψος της Κομοτηνής.

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε ακαριαία και άλλοι οκτώ τραυματίστηκαν όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε άλλο όχημα, τη στιγμή που σε αυτό επιβιβάζονταν μετανάστες για να μεταφερθούν από τον διακινητή τους στην ενδοχώρα. Το τροχαίο έγινε στην Εγνατία Οδό, στο ύψος της Κομοτηνής, μεταξύ του ανατολικού και του δυτικού κόμβου.

Περί τη 01:00 τα μεσάνυχτα της Πέμπτης Seat Ibiza με οδηγό από την Αλεξανδρούπολη κινούνταν πάνω στην Εγνατία με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη συγκρούστηκε με λευκό Golf με αθηναϊκές πινακίδες που εκείνη την ώρα «μάζευε» παράτυπους μετανάστες προκειμένου να τους μεταφέρει στην ενδοχώρα όπως αναφέρει το e-evros.gr.

Αφού συγκρούστηκε με το όχημα παρέσυρε στο θάνατο άγνωστο και μη εξακριβωμένο μέχρι στιγμής (01:00) αριθμό παράτυπων μεταναστών.

Οι πρώτες μαρτυρίες κάνουν λόγο για «κρανίου τόπο» αφού υπάρχουν πτώματα διασκορπισμένα σε μεγάλη ακτίνα όπου το ΕΚΑΒ αγωνίζεται να περισσυνελέξει.

Προς το παρόν οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες και αδύνατο να διασταυρωθούν πλήρως, πάντως πρόκεται για κάτι πρωτοφανές για τα δεδομένα της περιοχής.

Χαρακτηριστική είναι η αυτόπτης μαρτυρία οδηγού που αναφέρει ότι «όπου και να γυρνούσα το κεφάλι μου έβλεπα σωρούς ανθρώπων διαφόρων ηλικιών, έχω σοκαριστεί. Έχει γίνει μακελείο. Υπάρχουν νεκροί αλλά και αναίσθητοι».

Επί τόπου έχουν σπεύσει δυνάμεις του ΕΚΑΒ και φυσικά της Τροχαίας.



Πηγή:news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες