Ο δήμαρχος Τρικκαίων ζήτησε συγγνώμη από δημότες και τους χάρισε το νερό 4 μηνών - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Οκτωβρίου 15, 2019

Ο δήμαρχος Τρικκαίων ζήτησε συγγνώμη από δημότες και τους χάρισε το νερό 4 μηνών


Όταν δεν ψάχνεις για δικαιολογίες, αλλά αναγνωρίζεις τις ευθύνες του Δήμου.

Mε μία επίσημη δημόσια συγγνώμη ο δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου, απολογήθηκε στους κατοίκους της οδού Απόλλωνος στα Τρίκαλα, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τον περασμένο Μάρτιο από τα έργα αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης στην περιοχή, τα οποία δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα.

Αντί να χρησιμοποιήσει διπλωματικό, πολιτικό λόγο και να ψάξει για δικαιολογίες ο κύριος Παπαστεργίου αναγνώρισε δημόσια την ευθύνη του Δήμου και ανακοίνωσε πως χαρίζει στους κατοίκους της συγκεκριμένης οδού το κόστος των λογαριασμών νερού 4 μηνών.

Αισθανόμενος την πίεση και αντιλαμβανόμενος το προφανές δίκιο που έχουν οι άνθρωποι ο Δημήτρης Παπαστεργίου επίπληξε αγρίως τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου που δε συνεργάστηκαν μεταξύ τους όλο αυτό το διάστημα (ΔΕΥΑΤ και Τεχνικές Υπηρεσίες) και απευθύνθηκε στη συνέχεια στους επαγγελματίες και κατοίκους της οδού Απόλλωνος.

Με επιστολή που έφερε στη δημοσιότητα το trikalavoice.gr τους εκτός της συγνώμης τους κάνει γνωστό ότι απαλλάσσονται με δικιά του προσωπική απόφαση να προχωρήσει σε έκπτωση 100% των λογαριασμών τους στη ΔΕΥΑΤ.

Η επιστολή του δημάρχου Τρικκαίων. 


ΠΗΓΗ: womantoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες