Λουτράκι:Συνεδριάζει το Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Ισθμίας - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Οκτωβρίου 18, 2019

Λουτράκι:Συνεδριάζει το Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Ισθμίας


Την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 18:30  θα πραγματοποιηθεί Τακτική Συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Ισθμίας με 6 θέματα προς συζήτηση στην ημερήσια διάταξη.

Δείτε ολόκληρη την πρόσκληση:
Παρακαλούμε να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος Ισθμίας στις 22 Οκτωβρίου 2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 18:30 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
  1. «Γνωμοδότηση για έγκριση εισόδου-εξόδου οχημάτων επί αγροτικής οδού στις εγκαταστάσεις της υφιστάμενης βιομηχανίας παραγωγής προϊόντων αλευρόμυλων «ΜΥΛΟΙ ΠΑΠΑΦΙΛΗ Α.Ε.» στη θέση «Κεσίμια» Κυρας Βρύση της Κοινότητας Ισθμίας του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων».
  2. «Γνωμοδότηση για έγκριση κατά παρέκκλιση των κείμενων διατάξεων (άρθρο 34, παρ.2 του Β.Δ.465/70 ως ισχύει με το άρθρο 159 του Ν.4512/18) κυκλοφοριακής σύνδεσης τύπου Β επί δευτερεύοντος εθνικού οδικού δικτύου και συγκεκριμένα στο τμήμα της Π.Ε.Ο. 8 «Αθήνα-Κόρινθος» στην χ.θ. + 74.830 δεξιά από Αθήνα προς Κόρινθο και εντός των ορίων ζώνης κατοικημένης περιοχής οικισμού Καλαμακίου (όπως αυτή ορίζεται από την Π17 πινακίδα σήμανσης), στις εγκαταστάσεις της υφιστάμενης βιομηχανίας επεξεργασίας ξύλου με την επωνυμία «ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΩΤΙΟΣ ΑΝΑΣΤ.ΜΟΥΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ».
  3. «Χορήγηση ή μη άδειας παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής αορίστου διάρκειας στην ‘’ΠΑΝ.ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ & ΥΙΟΙ Ο.Ε.’’ για το ΚΥΕ που λειτουργεί επί του 2ου χλμ. της Λ. Επιδαύρου στα Ίσθμια».
  4. «Λήψη απόφασης-εισήγηση για τον Κανονισμό λειτουργίας «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟΥ» Συνεδριακού Κέντρου Λουτρακίου».
  5. «Λήψη απόφασης περί αναπροσαρμογής ή μη του φόρου ηλεκτροδοτούμενων χώρων για το έτος 2020».
  6. «Λήψη απόφασης για αναπροσαρμογή ή μη τελών καθαριότητας και φωτισμού για το έτος 2020 και τροποποίηση ή μη των αποφάσεων περί της μείωσης τελών καθαριότητας και φωτισμού σε ευπαθείς ομάδες Δήμου».-
Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ισθμίας

ΓΚΕΖΕΡΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες