Τα βόλια της αντιπολίτευσης - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Οκτωβρίου 19, 2019

Τα βόλια της αντιπολίτευσης


Γράφει ο Χρήστος Παντελέου

Συνεχίζω με τα έργα και τις ημέρες του τελευταίου δημοτικού συμβουλίου. Κοιτάζοντας πέρα και πίσω από κάθε λεπτομέρεια [εκεί που κρύβεται ο διάβολος] σας ανοίγω τα μάτια. Πράγμα που δεν το κάνει κανείς άλλος.

Τούτη τη φορά το σφυροκόπημα της μείζονος αντιπολίτευσης μάλλον αστόχησε παρά τη σοβαρότητά τους. Χωρίς να έχει προβλεφθεί και υπολογιστεί για τις παράπλευρες παρενέργειες που θα επακολουθήσουν με την αποκάλυψη, πως μαγαζί εντός του Καζίνου δεν έχει πληρώσει εδώ και 5 χρόνια ενοίκιο.

Όπως ήταν φυσικό τα βόλια στράφηκαν κατά του δημάρχου, αφού του ζητήθηκε να δώσει εξηγήσεις για τη συγκεκριμένη καταγγελία.

Με δεδομένο το μειωμένο μνημονικό του δημάρχου, όπως ισχυρίστηκε στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο, όταν είπε πως δεν θυμάται αν όντως ισχύουν οι τραπεζικές συναλλαγές με τον τηλεοπτικό [πλέον] εργολάβο του Σπα, μιας και έχουν περάσει γύρω στα 7 χρόνια, δεν έπρεπε να απευθυνθεί στην πλέον αρμόδια για το θέμα των Οικονομικών του δήμου κατά την περίφημη 5 ετία όπου δεν εισπράχθηκαν τα ενοίκια, αντιδήμαρχο Οικονομικών;

Καλά πως έκλειναν οι ισολογισμοί κάθε χρόνο;

Έχουμε έσοδα από ακίνητο, περιουσία του δήμου, όλα τα χρόνια και ξαφνικά παύει να υφίσταται τα τελευταία 5 χρόνια;

Πως; Γιατί;

Δεν πρέπει να δοθεί μια δικαιολογία;

Επειδή γνωρίζω από πρώτο χέρι οι δημοτικές επιχειρήσεις, ή μάλλον για μια που ξέρω σίγουρα, είχαν χρόνια να κλείσουν ισολογισμούς.

Παρουσίαζαν μπακαλόχαρτα για παραστατικά εξόδων.

Γράφω επακριβώς τα λεγόμενα και δεν είναι δικά μου λόγια.

Είναι να τρελαίνεται κανείς με αυτούς τους ανθρώπους. Το θράσος της άγνοιας των νομικών επιπτώσεων δεν τους απασχολεί στο ελάχιστο.

Καλά η αντιπολίτευση τόσα χρόνια τι κάνει;

Δεν ελέγχει;

Δεν την ενδιαφέρει να μπει τάξη σ΄ αυτό το δημοτικό χάος;

Πιστεύω πως και αυτή τη στιγμή εάν μπει διαχειριστικός έλεγχος δεν νομίζω να την βγάλουν καθαρή!

Τα πάντα είναι χύμα και λειτουργούν λες και διαχειρίζονται τα οικονομικά του σπιτιού τους.
Σε κανέναν δεν δίνουν λογαριασμό και τα περισσότερα τιμολόγια είναι εικονικά, αν υπάρχουν και αυτά. 

Ξυπνάτε μόνοι τους σκάβουν τον λάκκο, με τα λεγόμενα και τις πράξεις τους.
Μας ανοίγουν τα μάτια με τις παρανομίες τους, τα λεγόμενά τους και παραμένουμε θεατές των πράξεών των.

Αξίζουμε καλύτερη τύχη. Συνεχίζεται…




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες