"Κύριε Γκιώνη πείτε την αλήθεια και μην κρύβεστε πίσω από τα προσωπικά δεδομένα" - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Οκτωβρίου 19, 2019

"Κύριε Γκιώνη πείτε την αλήθεια και μην κρύβεστε πίσω από τα προσωπικά δεδομένα"


Με Δελτίο Τύπου, ο δημοτικός συνδυασμός Αλλάζουμε Μαζί, καλεί το Δήμαρχο Γιώργο Γκιώνη να απαντήσει επί της ουσίας για την αιτία των διενερηθεισών καταθέσεων σε τραπεζικό λογαριασμό αυτού, όπως και σε τραπεζικούς λογαριασμούς συγγενικών αυτού προσώπων. Μάλιστα, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά "Τα αληθινά γεγονότα, που αναφέρονται σε θεσμικά πρόσωπα, δεν μπορούν να σκεπαστούν με σιωπή και με την επίκληση προσωπικών δεδομένων".

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

Ο Δήμαρχος, κ. Γεώργιος Γκιώνης, στο Δημοτικό Συμβούλιο της 16-10-2019 και αφού παρήλθαν 21 ημέρες αδράνειας και σιωπής του, αποδέχθηκε ως αληθή τα χρηματικά ποσά, όπως και τα πρόσωπα των παραληπτών αναγραμμένων επί φωτοαντίγραφων χρηματικών παραστατικών καταστημάτων της ALPHA BANK και της EUROBANK και διανεμηθέντων από τον εργολάβο κ. Γεώργιο Βλάχο, στο Δημοτικό Συμβούλιο της 25-9-2019.

Ο Δήμαρχος, κ. Γεώργιος Γκιώνης, στο Δημοτικό Συμβούλιο της 16-10-2019, επικαλούμενος προσωπικά δεδομένα, ουδεμία απάντηση έδωσε επί του ερωτήματος του επικεφαλής του συνδυασμού μας και δημοτικού συμβούλου, κ. Ιωάννη Καραπανάγου, για την αιτία των διενεργηθεισών καταθέσεων σε τραπεζικό λογαριασμό αυτού, όπως και σε τραπεζικούς λογαριασμούς συγγενικών αυτού προσώπων, των αναγραμμένων επί των διανεμηθέντων από τον εργολάβο, κ. Γεώργιο Βλάχο, στο Δημοτικό Συμβούλιο της 25-9-2019 φωτοαντίγραφων χρηματικών παραστατικών καταστημάτων της ALPHA BANK και της EUROBANK.

Γ. Γκιώνης: "Τα καταθετήρια ισχύουν και είναι αληθή! Το θέμα είναι τι αφορούν"


Τα παραστατικά έγγραφα και τα γεγονότα είναι αποκαλυπτικά στους συνδημότες μας. Ο συνδυασμός μας εκφράζει την πλήρη απογοήτευσή του για τον τρόπο (επίκληση προσωπικών δεδομένων), με τον οποίο ο Δήμαρχος, κ. Γεώργιος Γκιώνης, υποτιμώντας τη νοημοσύνη των συνδημοτών μας, αντιμετώπισε τις γενόμενες, δημοσίως, ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου και σε βάρος αυτού κατηγορίες του εργολάβου, κ. Γεώργιου Βλάχου. Ο συνδυασμός μας πιστεύει ότι τα πραγματικά γεγονότα, που αφορούν θεσμικά πρόσωπα, δεν μπορούν να σκεπαστούν με τη σιωπή και με την επίκληση προσωπικών δεδομένων.

Επιπλέον να υπογραμμίσουμε ότι έχουν πραγματοποιηθεί, μέχρι τώρα, δύο συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και έχει προγραμματιστεί η τρίτη για την 24η Οκτωβρίου 2019 και παρόλα αυτά η Δημοτική Αρχή δεν έχει θέσει προς συζήτηση, σε ημερήσια διάταξη, τα μεγάλα θέματα που απασχολούν τον Δήμο μας, όπως τη μετατροπή ή μη της κοινοπραξίας σε Ανώνυμη Εταιρεία, τη λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού των Αγίων Θεοδώρων, το γενικό πολεοδομικό σχέδιο, τη βιωσιμότητα του υδροθεραπευτηρίου κ.αλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες