Λουτράκι: Kαθαρισμού βυθού & παραλίας της Λίμνης Βουλιαγμένης στο Λουτράκι από τον Όμιλο Αυτοδυτών Λουτρακίου (Φωτο) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Οκτωβρίου 18, 2019

Λουτράκι: Kαθαρισμού βυθού & παραλίας της Λίμνης Βουλιαγμένης στο Λουτράκι από τον Όμιλο Αυτοδυτών Λουτρακίου (Φωτο)


Ο Όμιλος Αυτοδυτών Λουτρακίου - Loutraki Dive Club το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 πραγματοποίησε καθαρισμό βυθού στη Λίμνη Βουλιαγμένης.

Ο απολογισμός της κατάδυσης σύμφωνα με τον Όμιλο Αυτοδυτών Λουτρακίου,έφτασε τα 32 κιλά ή 465 τεμάχια ανθρώπινης ρύπανσης.

Συγκεκριμένα από το βυθό βρέθηκαν και ανελκύθηκαν: πλαστικά μπουκάλια και κουτάκια αλουμινίου, καπάκια καφέ, σακούλες, κομμάτια πλαστικό, πετονιές κλπ.

Η ομάδα απαρτιζόταν απο τρεις δύτες,και πέντε στεριά.

Σύμφωνα και με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Όμιλος Αυτοδυτών Λουτρακίου, έγινε καθαρισμός και της παραλίας με απογοητευτικά ευρήματα.. πλαστικά διάφορα, πολλά καλαμάκια και πάρα πολλά αποτσίγαρα (περισσότερα από 200) που σημαίνει ότι οι περισσότεροι δεν δίνουν δεκάρα για το περιβάλλον....... !!!! Παρακαλούνται οι λουόμενοι να σταματήσουν επιτέλους να φυτεύουν ''γόπες'' στην παραλία, το έχουμε επανειλημμένως πει ότι δεν φυτρώνουν.....φερθείτε στο περιβάλλον με σεβασμό, πάρτε τασάκι μαζί σας ή βρείτε τρόπους να μην ρυπαίνετε!!!!!

Ευχαριστούμε τους ναυαγοσώστες Λουτρακίου για την βοήθεια στην επιφάνεια και στην στεριά! Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες! Προστατεύουμε αυτό που αγαπάμε! Σεβόμαστε το περιβάλλον , Σταματάμε να ρυπαίνουμε !!! Κοινοποιήστε τις δράσεις μας , ευαισθητοποιήστε τους γύρω σας αναφέρει η ο Όμιλος Αυτοδυτών Λουτρακίου - Loutraki Dive Club.




Δείτε φωτογραφίες



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες