Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου στην έκθεση Senior Messe της Στοκχόλμης - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Οκτωβρίου 17, 2019

Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου στην έκθεση Senior Messe της Στοκχόλμης


O Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου με την υποστήριξη του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ. Θεοδώρων στο πλαίσιο των δράσεων που υλοποιεί για την προβολή των θεματικών μορφών τουρισμού συμμετείχε στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση «SENIOR MESSE» η οποία διεξήχθη από 1-3 Οκτωβρίου 2019, στην Στοκχόλμη.

Τον Τουριστικό Οργανισμό Λουτρακίου εκπροσώπησε η κα Αντριάννα Ρεκουνιώτη και πολλά μέλη του Δ.Σ., η κα Σοφία Φιλιππίδου, Αντιπρόεδρος του LTO & Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Κορίνθιας, ο κ. Δημήτρης Βλάσσης, Ταμίας LTO &Τουριστικός Πράκτορας, ο κ. Δημήτρης Λείσος, Τουριστικός Πράκτορας και ο κ. Αλκιβιάδης Δρίτσας, Ξενοδόχος & Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Κορινθίας. 


Η έκθεση “SENIOR MESSE” διοργανώθηκε για 25η φορά στο εκθεσιακό κέντρο Stockholmsmässan και είναι η μοναδική και μεγαλύτερη στοχοποιημένη έκθεση για την τρίτη ηλικία στην Σουηδία.

Φιλοξένησε περισσότερους από 260 Εκθέτες, ενώ συγκέντρωσε πάνω από 14.000 επισκέπτες. H North Events σε συνεργασία με την SENIOR Στοκχόλμης, επιμελήθηκε την παρουσίαση αποκλειστικού περιπτέρου για την Ελλάδα, GREKLAND PANORAMA, με σκοπό την προσέλκυση τουρισμού 3ης ηλικίας από την Σουηδία.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής μας έγινε ενημέρωση με ειδικευμένο ηλεκτρονικό και έντυπο υλικό το οποίο παρέχει πληροφορίες για τον προορισμό σε επαγγελματίες τουριστικούς πράκτορες, ενώ καθημερινά διαμοιράστηκαν χιλιάδες έντυπα σε μεμονωμένους επισκέπτες.

Ο LTO συμμετείχε με δικό του stand με θεματικό branding τουριστικών υπηρεσιών που απευθύνονται σε ηλικίες 55+, μέσα στον χώρο του περιπτέρου της GREKLAND PANORAMA.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες