Μουσικά σχολεία: Διαμαρτυρία μετά μουσικής την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου στο Σύνταγμα - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Νοεμβρίου 21, 2019

Μουσικά σχολεία: Διαμαρτυρία μετά μουσικής την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου στο Σύνταγμα


Για σωστή δωρεάν δημόσια μουσική και καλλιτεχνική εκπαίδευση

Η Πανελλήνια Ένωση Γονέων Μουσικών & Καλλιτεχνικών Σχολείων καλεί γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς στη μουσική-καλλιτεχνική διαμαρτυρία η οποία διοργανώνεται από τους μαθητές των μουσικών και καλλιτεχνικών σχολείων σε συνεργασία με την Π.Ε.Γ.Μ.Κ.Σ την Πέμπτη 28/11/2019, 10:00 π. μ, στην Πλατεία Συντάγματος.

Απαιτούμε:
Άμεση κάλυψη όλων των κενών σε μουσικά, καλλιτεχνικά μαθήματα και μαθήματα γενικής παιδείας. Άμεσους διορισμούς μόνιμων εκπαιδευτικών.

Συγγραφή και δωρεάν διανομή εγχειριδίων μελέτης για τα μουσικά και καλλιτεχνικά μαθήματα.

Δωρεάν μεταφορά για όλους τους μαθητές χωρίς χιλιομετρικούς περιορισμούς.
Σύγχρονες κτηριακές εγκαταστάσεις για όλα τα μουσικά και καλλιτεχνικά σχολεία.

Εξασφάλιση όλου του απαραίτητου εξοπλισμού, της υλικοτεχνικής υποδομής και του απαιτούμενου προσωπικού για τη σωστή λειτουργία των μουσικών και καλλιτεχνικών σχολείων.

Υποχρεωτική αναγνώριση του επιπέδου σπουδών των αποφοίτων μουσικών και καλλιτεχνικών σχολείων στα αντικείμενα μουσικής και καλλιτεχνικής εκπαίδευσης.

Ενεργοποίηση των ΥΑ Γ2/7323/08-12-1997 και ΥΑ Γ2/7324/08-12-1997. Διενέργεια εξετάσεων στο πλαίσιο της δωρεάν δημόσιας εκπαίδευσης για την απόκτηση πτυχίων Ευρωπαϊκής Μουσικής, Βυζαντινής Μουσικής και Παραδοσιακών Οργάνων.

Καθορισμό συγκεκριμένης εξεταστέας ύλης για την εισαγωγή στα τμήματα μουσικών σπουδών της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Σύνδεση των αντικειμένων τα οποία διδάσκονται στα καλλιτεχνικά σχολεία με την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Καλούμε όλους τους γονείς, τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς να διοργανώσουν και να λάβουν μέρος σε μουσικές-καλλιτεχνικές διαμαρτυρίες σε όλη την Ελλάδα.

Δωρεάν δημόσια μουσική και καλλιτεχνική εκπαίδευση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες