5η Έκθεση Πτηνών συντροφιάς 15-17 Νοεμβρίου στο Λουτράκι - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Νοεμβρίου 15, 2019

5η Έκθεση Πτηνών συντροφιάς 15-17 Νοεμβρίου στο Λουτράκι


Η Κορινθιακή Λέσχη Εκτροφέων Οικόσιτων Πτηνών Αναψυχής Συντροφιάς " ΚΛΕΟΠΑΣ" σας προσκαλούν στην 5η έκθεση Πτηνών Συντροφιάς που θα πραγματοποιηθεί από 15 έως 17 Νοεμβρίου 2019 στο χώρο του πρώην ξενοδοχείου Beau Rivage στο Λουτράκι.
ΩΡΑΡΙΟ ΕΚΘΕΣΗΣ: 

15 Νοεμβρίου 17:00 – 20:00, 
16 Νοεμβρίου 10:00 – 20:00, 
17 Νοεμβρίου 10:00 – 14:00 

Είσοδος Ελεύθερη


Αξιότιμοι Κύριοι και Κυρίες,

Με την παρούσα θέλουμε κατ’ αρχήν να σας ενημερώσουμε ότι μια ομάδα φίλων ερασιτεχνών εκτροφέων πτηνών αναψυχής – συντροφιάς, δημιουργήσαμε την "ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΗ ΛΕΣΧΗ ΕΚΤΡΟΦΕΩΝ ΟΙΚΟΣΙΤΩΝ ΠΤΗΝΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ"

Ο σκοπός μας για αυτή τη συνένωση και συλλογική εκπροσώπηση των μελών μας, αλλά και των μελλοντικών, είναι η σύννομη και ορθή διαχείριση και εκτροφή των ωδικών πτηνών, και η διάδοση της λεγόμενης ορνιθοκουλτούρας σε όλους τους Κορίνθιους. 

Ιδιαίτερη έμφαση δε δίνουμε στην ενθάρρυνση των μικρών μαθητών στην αγάπη για τα πτηνά και την προστασία τους και αν ασχοληθούν με το χόμπι μας, να το κάνουν πάνω σε σωστές βάσεις. 

Για να το καταφέρουμε αυτό έπρεπε να γίνουμε γνωστοί στο Κορινθιακό κόσμο. Έτσι μπήκαμε στη διαδικασία να παρουσιάσουμε τα ήδη υπάρχοντα πτηνά ράτσας που έχουμε στην κατοχή μας, σε μία έκθεση που διοργανώνουμε ετησίως σε κάποια πόλη του Νομού μας. 

Να παρουσιάσουμε δηλαδή στο ευρύτερο κοινό της περιοχής μας τις διάφορες ράτσες τους, τις διαφορές ή/και ομοιότητές τους, την ομορφιά τους και την διαχείρισή τους, όπως αναφέραμε πιο πάνω, σε μια ζωντανή στην κυριολεξία παρουσίαση. 

Φέτος για το 2019 έχουμε οργανώσει επίσης μια έκθεση την πέμπτη μας, στο Λουτράκι, στο χώρο του πρώην ξενοδοχείου Beau Rivage, που μας παραχώρησε ο Δήμος Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων, μεταξύ 15-17 Νοεμβρίου. 

Γι αυτό και σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε την έκθεσή μας. 

Η είσοδος βέβαια είναι ελεύθερη. 

ΩΡΑΡΙΟ ΕΚΘΕΣΗΣ: 

15 Νοεμβρίου 17:00 – 20:00, 16 Νοεμβρίου 10:00 – 20:00, 17 Νοεμβρίου 10:00 – 14:00 

Ευχαριστούμε πολύ, 

Οι Προσκαλούντες 

Ο Πρόεδρος                               Ο Γεν. Γραμματέας  
Κουκουμέλης Γιώργος                     Φόρτης Δημήτρη




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες