Μεγάλη Αστυνομική επιχείρηση απο το πρωί στον Καταυλισμό ΡΟΜΑ του Ζευγολατιού - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Νοεμβρίου 11, 2019

Μεγάλη Αστυνομική επιχείρηση απο το πρωί στον Καταυλισμό ΡΟΜΑ του Ζευγολατιού


Μετά την Εκτεταμένη Αστυνομική Επιχείρηση στον καταυλισμό των Εξαμιλίων την προηγούμενη εβδομάδα σειρά είχε σήμερα το πρωί και πάλι ο καταυλισμός του Ζευγολατιού.

Βάση των εντολών του Νέου υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη για πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, όσο και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών Οργανωμένη & Στοχευμένη Αστυνομική Επιχείρηση ευρείας κλίμακας πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί (Δευτέρα 11 Νοεμβρίου) και στον καταυλισμό Ρομά στο Ζευγολατιό από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου και από Αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας και παραβατικών συμπεριφορών καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών.

Να προσθέσουμε πως οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν τόσο στην πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, όσο και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, που αποτελεί πρωταρχική, άμεση και διαρκή προτεραιότητα των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ όπως γράψαμε μετά το ¨ΝΤΟΥ¨ στα Εξαμίλια συνεχίζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, σε όλες τις περιοχές της Κορινθίας αφού η ηγεσία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας είναι αποφασισμένη να περιορίσει και να εκμηδενίσει την παρανομία κάθε τέτοιου είδους παραβατικής συμπεριφοράς.


korinthosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες