ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ .. Πακιστανοί έσφαζαν σκυλιά και τα έκαναν μπριζόλες (ΒΙΝΤΕΟ) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Νοεμβρίου 12, 2019

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ .. Πακιστανοί έσφαζαν σκυλιά και τα έκαναν μπριζόλες (ΒΙΝΤΕΟ)


Σοκ προκαλεί στη κοινή γνώμη ρεπορτάζ που παρουσίασε σε δελτίο ειδήσεων η τηλεόραση του Star. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπάρχει καταγγελία κατοίκων στο Μενίδι ότι ομάδα Πακιστανών έσφαζαν σκυλιά και τα έτρωγαν. Κομμάτια από κρέας τεμαχισμένα και κομμένα με μπαλτά βρέθηκαν μέσα σε ένα ψυγείο και εχουν σταλεί για εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί αν το κρέας είναι από σκυλιά . Στον εξωτερικό χώρο βρεθηκαν πολλά λουριά απο σκυλιά. Τέλος να σημειωθεί πως τρομαγμένα τα σκυλιά μπήκαν μόνα τους στο τζιπ !!!!!

Δείτε το σχετικό βίντεο:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες