Θανάσης Πετράκος : Όλοι τη ΔΕΥΤΕΡΑ στη ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Νοεμβρίου 22, 2019

Θανάσης Πετράκος : Όλοι τη ΔΕΥΤΕΡΑ στη ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ


Μετά από πρόταση της παράταξης μας το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου αποφάσισε με ευρεία πλειοψηφία να συμμετέχει και να καλέσει τους πολίτες όλης της Πελοποννήσου να συμμετάσχουν μαζικά τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου στις 12μ. στο συλλαλητήριο των εργαζομένων και των φορέων της Μεγαλόπολης ενάντια στο κλείσιμο των λιγνιτικών μονάδων ,την ερημοποίηση της Μεγαλόπολης και τη διάλυση και πλήρη ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ. Δυστυχώς η παράταξη του Περιφερειάρχη κ. Νίκα απείχε και από αυτή τη από την ψηφοφορία. Προτίμησε για μια ακόμη φορά, αντί να υποστηρίξει τα συμφέροντα της Μεγαλόπολης και στηρίξει τον αγώνα του Δήμου και των φορέων της Μεγαλόπολης και των εργαζομένων της ΔΕΗ, να υποστηρίξει τις κυβερνητική πολιτική. Η «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου» απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι υποστηρίζει με συνέπεια τον αγώνα των πολιτών της Μεγαλόπολης και των εργαζομένων.

Η απόφαση του Περιφερειακού Συμβούλιου Πελοποννήσου είναι η εξής:

«Το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου συμμετέχει και καλεί τους εργαζόμενους, τους πολίτες του Λεκανοπεδίου Μεγαλόπολης και όλης της Πελοποννήσου καθώς και κάθε κοινωνικό φορέα να πάρουν μέρος τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στο Συλλαλητήριο των τοπικών φορέων στην Μεγαλόπολη στην Κεντρική πλατεία για να αποτρέψουμε το πρόωρο κλείσιμο των μονάδων, την ερημοποίηση της περιοχής, τη διάλυση και ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ.»

Θανάσης Πετράκος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες