ΠΑΤΡΑ - ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ Στην Ανάβαση Πιτίτσας! (Βίντεο) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Νοεμβρίου 17, 2019

ΠΑΤΡΑ - ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ Στην Ανάβαση Πιτίτσας! (Βίντεο)


Ένα τρομακτικό ατύχημα καταγράψαμε με την κάμερα κατά τη διάρκεια του αγώνα της ανάβασης Πλατάνι – Πιτίτσα που έγινε την Κυριακή 17/11/2019 στην Πάτρα!

Το αυτοκίνητο με τον Αριθμό 59  ξέφυγε της πορείας του και έπεσε με τη «μούρη» πάνω στις μπαριέρες μπροστά στους θεατές. Ευτυχώς που οι θεατές ήταν πίσω από τις μπαριέρες που κράτησαν το αυτοκίνητο (αν και στραπατσαρίστηκαν αρκετά) εντός του δρόμου και δεν υπήρξε ούτε γρατσουνιά!


YouTube Video: George Sinogeorgos
Subscribe: http://bit.ly/marketnetgr
Thanks For Watching : )

ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΙΤΙΤΣΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΑΒΑΣΕΩΝ & ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ

16/11/2019 - 17/11/2019

8ος γύρος Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων

Διοργάνωση: ΑΟΠ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες