Ρουβίκωνας: Παρέμβαση έξω από το σπίτι του Άδωνι Γεωργιάδη - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Νοεμβρίου 17, 2019

Ρουβίκωνας: Παρέμβαση έξω από το σπίτι του Άδωνι Γεωργιάδη


Παρέμβαση πραγματοποίησαν, πριν από λίγο, έξω από το σπίτι του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, μέλη του Ρουβίκωνα που πέταξαν τρικάκια.

Σε κείμενο που ανήρτησαν σε γνωστό ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου, αναφέρουν μεταξύ άλλων: «Κάθε κυβέρνηση έχει τον τηλεκαρνάβαλο της. Το «αγαπημένο παιδί των media», τον «ανθρωπο νούμερο» που κοβει βόλτες στα κανάλια και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, που έχει πάντα μια ζεστή καρέκλα να τον περιμένει στα πάνελ, που έχει άποψη για όλα και μια απάντηση έτοιμη για όποια ερώτηση του τεθεί. Είναι ο λεγόμενος μαϊντανός που ταιριάζει με όλα και υπάρχει σχεδόν σε κάθε πιάτο».

«Προφανώς και τέτοιες κινήσεις που εξυπηρετούν αποκλειστικά το μεγάλο κεφάλαιο είναι αναμενόμενες για όσους θεωρούμε το κράτος όργανο που δημιουργήθηκε για να εξυπηρετεί τα συμφέροντα του κεφαλαίου. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η κυβέρνηση της ΝΔ και γραφική τηλεπερσόνα του αρχαιολάγνου βιβλιοπώλη Μπουμπούκου, δεν αποτελεί εξαίρεση, αλλά αποτελεί την πιο φανερή επίδειξη της πολιτικής αυτής. Χρέος τους είναι η παροχή κάθε είδους υπηρεσιών στους καπιταλιστές κεφαλαιοκράτες. Χρέος της τάξης μας είναι να οργανωθεί, να αντισταθεί και να τους εξαφανίσει απο το πολιτικό σκηνικό» καταλήγει το κείμενο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες