Ανθρωπιστική βοήθεια για τους σεισμόπληκτους στην Αλβανία συγκεντρώνει το Επιμελητήριο Κορινθίας - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 04, 2019

Ανθρωπιστική βοήθεια για τους σεισμόπληκτους στην Αλβανία συγκεντρώνει το Επιμελητήριο Κορινθίας

\
Ο καταστροφικός σεισμός που έπληξε την Αλβανία, δημιούργησε τεράστιες ανάγκες στους γείτονες μας. Στην περιοχή ανάμεσα στα Τίρανα και την παραλιακή πόλη του Δυρραχίου παρουσιάζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα και κυρίως στο Δυρράχιο και στην περιοχή Θουμάνε.

Με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Κορινθίας συγκεντρώνουμε κουβέρτες, σεντόνια, παπλώματα, μαξιλάρια, μαξιλαροθήκες, είδη ατομικής υγιεινής και είδη καθαριότητας, πτυσσόμενα κρεβάτια και τρόφιμα μακράς διάρκειας, όπως αλεύρι, λάδι, ρύζι, ζυμαρικά, όσπρια και κονσέρβες. Μία κίνηση του Επιμελητηρίου Κορινθίας ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης στα άτομα της γειτονικής χώρας που την έχουν ανάγκη.

Θερμή παράκληση, τα κλινοσκεπάσματα να είναι καθαρά, σε άριστη κατάσταση, έτοιμα να χρησιμοποιηθούν από τους ανθρώπους που έχασαν τα σπίτια τους και δεν έχουν τη δυνατότητα να τα περιποιηθούν.

Τα τρόφιμα και τα είδη ρουχισμού θα σταλούν στις πληγείσες περιοχές.

Μπορείτε να φέρνετε τα παραπάνω είδη στο Επιμελητήριο Κορινθίας (Ερμού 2, Κόρινθος), Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου 2019.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες