Συνάντηση Κώστα Μάρκου με τους δημάρχους Θόδωρο Μπαρή και Σπύρο Μυλωνά - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Δεκεμβρίου 10, 2019

Συνάντηση Κώστα Μάρκου με τους δημάρχους Θόδωρο Μπαρή και Σπύρο Μυλωνά


Συνάντηση είχε, χθες 09.12.2019, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας Κώστας Μάρκου με τους Δήμαρχους Ερυμάνθου κ. Θόδωρο Μπαρή και Δυτικής Αχαΐας κ. Σπύρο Μυλωνά.

Στις κατ’ ιδίαν συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν στα δυο Δημαρχεία σε πολύ ζεστό κλίμα, συζητήθηκαν όλα τα σοβαρά θέματα των δυο Δήμων και ο Βουλευτής είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που αφορούν τους συγκεκριμένους Δήμους.

Ο Κώστας Μάρκου άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον όλα τα ζητήματα που τέθηκαν από τους Δημάρχους και τους ευχαρίστησε για την διεξοδική ενημέρωση, τόνισε δε ότι η προσπάθεια που γίνεται από αυτούς είναι αξιέπαινη. Εντοπίστηκαν κοινού χαρακτήρα προβλήματα όπως η υποστελέχωση των Δήμων και ιδιαίτερα των τεχνικών υπηρεσιών, το οξύ θέμα των χρεών των Δήμων, τα προβλήματα που προέκυψαν από την αναστολή του προγράμματος «Φιλόδημος», αλλά και ιδιαίτερα κάθε Δήμου όπως το οδικό δίκτυο στον Δήμο Ερυμάνθου και η άρδευση των καλλιεργειών στο Δήμο Δυτ. Αχαΐας.

Συμφώνησαν δε από κοινού ότι θα είναι διαρκής και ουσιαστική η συνεργασία τους, ώστε να μπορούν να προωθούνται αρμοδίως και να αναδεικνύονται όσο το δυνατόν καλύτερα τα προς επίλυση θέματα των δυο Δήμων, προς όφελος πάντα των κατοίκων της κάθε περιοχής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες