Κόρινθος Σωματείο Φάσμα”ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ” - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 09, 2019

Κόρινθος Σωματείο Φάσμα”ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ”


Το Σωματείο Φάσμα για την 3 Δεκεμβρίου Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία ένωσε την φωνή του με το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κορίνθου Κορίνθου, το ΕΕΕΕΚ N. Κορινθίας , το 1ο και το 2ο Δημοτικό Λουτρακίου το Δημοτικό Περαχώρας και σχολεία από Κόρινθο και Βέλο.
Αθλητισμός, τραγούδι, χαρά και συμμετοχή όλων των παιδιών ένωσαν εκπαιδευτικούς γονείς ,ειδικό προσωπικό σε 2 συνθήματα ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ και το ΑΓΑΠΑ ΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΔΥΝΑΜΗ.

Ακολούθησε πορεία αφύπνισης και ευαισθητοποίησης μέχρι το Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου Θωμάς Θωμαΐδης όπου μαθητές Λυκείου με τις υπέροχες φωνές τους έδωσαν μια συναυλία για όλους μας
Συγχαρητήρια στους Εκπαιδευτικούς στο ειδικό προσωπικό και τις Διευθύνεις των σχολείων και βέβαια στα παιδιά!.

protinewskorinthias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες