O Πρόεδρος του ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ για την υπόθεση του κόμματος του Βελόπουλου με τον ευρωβουλευτή " Φράγκου-Φραγκούλη" - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Δεκεμβρίου 01, 2019

O Πρόεδρος του ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ για την υπόθεση του κόμματος του Βελόπουλου με τον ευρωβουλευτή " Φράγκου-Φραγκούλη"


Επιστολή απέστειλε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Sassoli προς τον Α’ Επιλαχόντα Ευρωβουλευτή (και αποχωρήσαντα από την «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ») κ. Σάββα Γεωργιάδη ο οποίος του εξέθεσε πριν λίγο καιρό την κατάσταση με τον νυν ευρωβουλευτή της κ. Μανώλη Φράγκο που εξελέγη αναγράφοντας δίπλα στο όνομα του, στο ευρωψηφοδέλτιο, το ψευδώνυμο «Φραγκούλης» ώστε να υπάρξει σύγχυση με τον γνωστό στρατηγό ε.α. κ.Φραγκούλη Φράγκο.

Ο κ.Γεωργιάδης είχε ενημερώσει τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και για την καθυστέρηση στην εκδίκαση της υπόθεσης στην Ελλάδα (6 μήνες ήδη μετά τις Ευρωεκλογές…) αλλά και για το γεγονός του πρωτοφανούς τρυκ που χρησιμοποιήθηκε ,αδικώντας όλους τους υπολοίπους υποψηφίους του Ευρωψηφοδελτίου της «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ».

Στην πολύ ευγενική απαντητική επιστολή του προς τον κ. Σάββα Γεωργιάδη ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου περιγράφει το νομικό πλαίσιο μέσα στο οποίο κινείται το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αναφορικά με την ανάδειξη των ευρωβουλευτών του σε όλες τις χώρες της ΕΕ, στον ρόλο του κάθε κράτους-μέλους ως προς την γνωστοποίηση των ονομάτων αυτών των ευρωβουλευτών ,ενώ δίνει έμφαση στις αλλαγές που μπορούν να προκύψουν όταν ενημερωθούν οι υπηρεσίες της Ευρωβουλής ότι υπάρχει αντικατάσταση κάποιου ευρωβουλευτή από άλλον κατά τη διάρκεια της τρέχουσας θητείας.

Ο κ. Γεωργιάδης ήδη ετοιμάζει ευχαριστήρια επιστολή προς τον Πρόεδρο κ. SASSOLI με παράλληλη ενημέρωσή του για τις τελευταίες εξελίξεις,ενώ παρόμοια επιστολή θα αποστείλει και προς τους Επικεφαλής των 7 Πολιτικών Ομάδων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες