Μαθητές δημοτικού από την Κρήτη εκτελούν στρατιωτικά παραγγέλματα (vid) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Δεκεμβρίου 01, 2019

Μαθητές δημοτικού από την Κρήτη εκτελούν στρατιωτικά παραγγέλματα (vid)



Το video με τους μαθητές δημοτικού να εκτελούν στρατιωτικά παραγγέλματα από τον συνοδό τους στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη είναι ό,τι πιο ανατριχιαστικό έχετε δει (vid)

Οι εικόνες με παιδιά κάτω των 11 ετών να υπακούν στα στρατιωτικά παραγγέλματα του δασκάλου τους, είναι τουλάχιστον άβολη.

Ακόμα και αν κάποιος είναι θετικός στο να γίνονται μαθητικές παρελάσεις, σίγουρα δεν μπορεί να νιώθει άνετα βλέποντας το παρακάτω video.

Σε αυτό, σύμφωνα με την περιγραφή του ατόμου που το έχει αναρτήσει στο Twitter είναι μαθητές ενός δημοτικού σχολείου από την Κρήτη που βρίσκονται στην Αθήνα και έχουν επισκεφτεί το μνημείο του άγνωστου στρατιώτη.

Εκεί λοιπόν ένας από τους συνοδούς τους, εξηγεί τον λόγο ύπαρξης του συγκεκριμένου μνημείου.

Ως εδώ όλα καλά και απολύτως λογικά. Τα παράλογα ξεκινάνε αμέσως μετά...

Αμέσως μετά αρχίζει και δίνει στρατιωτικά παραγγέλματα λες και έχει απέναντί του κάποια μονάδα φαντάρων, με τα παιδιά να τα ακολουθούν πιστά.

Φυσικά, το θέμα δεν είναι ο εθνικός ύμνος που τραγουδούν, αλλά η εικόνα στρατικοποίησης που παρουσιάζουν τα παιδιά. Παιδιά μικρότερα των δέκα ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες