Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020 - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Ιανουαρίου 26, 2020

Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020


Το ΑΚΚΕΛ ξεκαθαρίζει την πραγματικότητα σχετικά με Ιταλία, Λιβύη και Luigi di Maio


Στις 23 Ιανουαρίου 2020 το ΑΚΚΕΛ εξέδωσε το πολύ σημαντικό και ενημερωτικό ΔΤ:

Το Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας (ΑΚΚΕΛ) υποχρεώνεται να αποκαταστήσει την αλήθεια, από τα κρούσματα παραπληροφόρησης που έχουν σημειωθεί τον τελευταίο καιρό σχετικά με το τι έκανε και δεν έκανε η Ιταλία στο θέμα της Λιβύης, δεδομένου ότι από τις αρχές του 2019 έχουμε επίσημη συνεργασία με το Κίνημα Πέντε Αστέρων, επικεφαλής του οποίου μέχρι πρότινος ήταν ο Luigi di Maio που εξακολουθεί να είναι Υπουργός Εξωτερικών της Ιταλίας.

Διοχετεύτηκαν αναδημοσιεύσεις τουρκικών εφημερίδων για υποτιθέμενη συμφωνία της Ιταλίας με το τουρκικό καθεστώς σε σχέση με την Λιβύη και ενεργειακά προγράμματα στην περιοχή μας, μέχρι του σημείου μάλιστα που να εμπλέκουν προσωπικά τον ίδιον τον Luigi di Maio όταν ακόμη ήταν επικεφαλής του Κινήματος Πέντε Αστέρων. Το γεγονός ότι ο Ιταλός ΥΠΕΞ όχι μόνο διέψευσε τον ίδιο τον Ερντογάν, αλλά η Ιταλία έφτασε μέχρι και σε διάβημα, προφανώς για αυτούς είναι «ασήμαντη λεπτομέρεια».

Τα βαθύτερα κίνητρά τους φαίνονται όταν αντιγράφουν ξένα κατευθυνόμενα δημοσιεύματα και εκμεταλλεύονται ακόμη και την απόσυρση του di Maio από την ηγεσία του Κινήματος Πέντε Αστέρων (τόσο για να αφήσει τόπο σε άλλους όσο και πρακτικά για να εστιαστεί ως ΥΠΕΞ), ώστε να φανεί ο πραγματικός στόχος τους: η λαϊκή αντίσταση στην ισοπέδωση και χουντοποίηση του κόσμου μας που γίνεται μέσω της παγκοσμιοποίησης.

Πάντοτε προστίθεται ότι οι εξελίξεις (οι οποίες όμως δεν είναι όπως τις παρουσιάζουν) ανατρέπουν το κίνημα στην Ιταλία υπονοώντας ότι αυτό έχει επεκτάσεις και σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση, ότι το «λαϊκίστικο πείραμα» καταρρέει κλπ. Τέτοιου είδους λασποβολές αποδεικνύουν περίτρανα ότι αυτοί οι φασιστοειδείς και ναζιστοοειδείς κύκλοι (που ελέγχουν σε μεγάλο βαθμό τις ηγεσίες στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στις Βρυξέλλες), τρέμουν την ισχύ του λαού και εκμεταλλεύονται κάθε ευκαιρία για να την προσβάλλουν και να επιβάλλουν την εντύπωση και αντίληψη ότι μόνο οι Ελίτ μπορούν και επιτρέπεται να κυβερνούν, διότι «αυτοί ξέρουν».

Αυτή είναι η ουσία της διαστρέβλωσης και καλούμε το κοινό την Ελλάδα να αντισταθεί σε αυτή την επιβολή εντύπωσης και αντίληψης!!




ΣΗΜ.: Η φωτογραφία είναι από την ιστορική συνάντηση στην Ρώμη στις 15 Φεβρουαρίου 2019, όπου το Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας (ΑΚΚΕΛ) σε συνεργασία με το ιταλικό Κίνημα 5 Αστέρων (M5S) και τον ηγέτη του Luigi Di Maio (τότε Αναπληρωτή Πρωθυπουργό της Ιταλίας), καθώς επίσης με κόμματα από την Φινλανδία (Liike Nyt-Κίνημα Τώρα), Πολωνία (Kukiz 15-του καλλιτέχνη Paweł Kukiz) και Κροατία (Zivi Zid-Ανθρώπινη Ασπίδα), έγιναν τα ιδρυτικά μέλη μιας πανευρωπαϊκής πολιτικής Συμμαχίας.

Τουρκάλα κάνει τεστ DNA και αποδεικνύεται Ελληνίδα…

Ε Τουρκάλα κάνει τεστ DNA και... αποδεικνύεται Ελληνίδα! (βίντεο)

Διαβάζω στο έγκυρο και έγκριτο Pronews.gr: 

Όπως είναι γνωστό, τα τεστ DNA, που ανακαλύπτει κάποιος την πραγματική καταγωγή του, είναι αρκετά δημοφιλή. Μάλιστα είθισται, όσοι τα κάνουν να φτιάχνουν βίντεο με τις αντιδράσεις τους και να τα αναρτούν στο διαδίκτυο.

Ο πραγματικός «χαμός» γίνεται με τους Τούρκους, οι οποίοι όταν κάνουν το τεστ συνήθως ανακαλύπτουν ότι δεν είναι Τούρκοι, αλλά είτε απόγονοι εξισλαμισμένων, είτε μιγάδες. Τα τεστ που τα «σπάνε» είναι βεβαίως εκείνα που οι Τούρκοι ανακαλύπτουν ότι είναι Έλληνες.

;Έτσι, μια νεαρή και όμορφη Τουρκάλα που ζει στο εξωτερικό, η Τζαλέ Καρασλάν (Jale Karaaslan), έπαθε την πλάκα της ζωής της όταν ανακάλυψε ότι είναι 46,2% Ελληνίδα. Η νεαρή Τουρκάλα επίσης, είναι 16,7% από Μικρά Ασία και Ιράν, 13,4% Ιταλίδα, 12% από τη βόρεια Αφρική και το μογγολικό DNA, από τις τουρκικές φυλές της κεντρικής Ασίας, είναι μόλις 11,7%. Στο συνολικό της άθροισμα είναι Ευρωπαία 63,2% και Ασιάτισσα 24,8%.

Οι έρευνες DNA έχουν αποδείξει ότι οι σημερινοί Τούρκοι στην πλειονότητά τους είναι ελληνικής, αρμενικής και ιρανικής καταγωγής. Αυτό φαίνεται εξάλλου και από τα πρόσωπά τους. Στη συντριπτική πλειονότητά τους έχουν ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά η μικρασιατικά.

Ο γνωστός Τούρκος αρθρογράφος Ahmet Altan σε άρθρο του είχε ομολογήσει ότι οι Τούρκοι έχουν Ελληνική και Αρμένικη καταγωγή. Με ξεκάθαρο τρόπο σημειώνει ότι οι σημερινοί κάτοικοι της Τουρκίας δεν έχουν καμία σχέση με τα τουρκικά φύλα που είχαν έρθει στη περιοχή από τον δέκατο και ενδέκατο αιώνα και μετά.

Οι Οθωμανοί ίδρυσαν την πρώτη τους ηγεμονία το 1299, ενώ τα πρώτα τουρκικά φύλα είχαν έρθει στην Μικρά Ασία μετά το 1071.

Δεν μπορεί στη συνέχεια να εξαφανίστηκαν οι γηγενείς κάτοικοι που αριθμούσαν πολλά εκατομμύρια, εκτός και αν, όπως λέει μάλλον ειρωνικά, ο Αλπ Αρσλάν, o ηγέτης των πρώτων Σελτζούκων της Μικράς Ασίας, είχε φέρει μαζί του από την κεντρική Ασία… 70 εκατομμύρια κατοίκους. Τότε θα δικαιολογούνταν, όπως καταλήγει στο άρθρο του ο Altan, να λέμε, ότι σήμερα είμαστε απόγονοι αυτών των πρώτων Τούρκων που είχαν έρθει στην Μικρά Ασία.

Ο Τούρκος αρθρογράφος καταλήγει στο συμπέρασμα, ότι αντί οι σημερινοί Τούρκοι να πιστεύουν ιστορικά ψεύδη, θα πρέπει να ξαναγράψουν την ιστορία τους και να ανακαλύψουν τις πραγματικές τους ρίζες.

Όπως υποστηρίζει και αυτό είναι το συγκλονιστικό για ένα σύγχρονο Τούρκο δημοσιογράφο, οι σημερινοί κάτοικοι της Τουρκίας θα πρέπει να αποδεχτούν την… Ελληνοαρμενική τους καταγωγή και να αναδείξουν ξανά τον πολιτιστικό πλούτο της Μικράς Ασίας, που έχει σαν βάση του τους λαούς που η σύγχρονη τουρκική ιστορία θέλει να διδάσκει ότι εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας, μετά την έλευση των τουρκικών φυλών!!
Εις μνήμην Αναστασίου Μαρίνου και Εμμανουήλ Μικρογιαννάκη

Αποτέλεσμα εικόνας για πέθανε ο Αναστάσιο Μαρίνο

Η στήλη αισθάνεται την ανάγκη να αποτίσει φόρο τιμής σε δύο προσωπικότητες που έφυγαν πρόσφατα από κοντά μας. Πρόκειται για τον επίτιμο Αντιπρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας Αναστάσιο Μαρίνο (1934- 2019) εξαίρετο νομικό και θεολόγο και τον Κοσμήτορα της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Εμμανουήλ Μικρογιαννάκη (1935- 2020). Ο μεν Μαρίνος υπήρξε εξ αυτών που πέτυχαν μεταξύ άλλων να αφαιρεθούν από το Σύνταγμα του 1975 οι αντιχριστιανικές διατάξεις που είχαν προταθεί και συνέβαλε τα μέγιστα στην νομολογία του ανωτάτου δικαστηρίου δίνοντας μάχες και για το μάθημα των θρησκευτικών.
Αποτέλεσμα εικόνας για Εμμανουήλ Μικρογιαννάκη

Ο Εμμανουήλ Μικρογιαννάκης, εξαιρετικός πανεπιστημιακός δάσκαλος και συγγραφέας μελετών για την ελληνική αρχαιότητα, πολεμήθηκε από πανεπιστημιακούς του κατεστημένου, όπως ο Αντώνης Λιάκος επειδή κατήγγειλε την πλαστογράφηση της ιστορίας και τη διάδοση του εθνομηδενισμού στα πανεπιστήμια. Παρόμοιες προσωπικότητες πρέπει να αποτελούν το ηθικό αντίβαρο στα φαινόμενα σήψης και παρακμής που δυστυχώς ταλανίζουν τη χώρα μας και να αποτελούν πηγή έμπνευσης για τους νέους μας!

Αιωνία τους η μνήμη!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες