Δημοσιογράφοι που λειτουργούν ως αυλικοί του Νέρωνα, έχουν απόλυτη ευθύνη για την καταστροφή της πατρίδας. - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Ιανουαρίου 14, 2020

Δημοσιογράφοι που λειτουργούν ως αυλικοί του Νέρωνα, έχουν απόλυτη ευθύνη για την καταστροφή της πατρίδας.


Η πατρίδα ζει αυτές τις ώρες μία μεγάλη εθνική ήττα. Την οποία πρέπει άμεσα να διαχειριστεί και να αντιδράσει. Και αυτό δεν είναι πεδίο ούτε για αντιπολιτευτικές τακτικές, ούτε για πολιτικάντικη καπηλεία. 

Το να βλέπουμε όμως σε δελτία ειδήσεων να γίνεται αποσιώπηση αυτής της εθνικής κρίσης, όπου στο Βερολίνο γίνεται διάσκεψη για το θέμα της Λιβύης χωρίς καν να κληθεί η Ελλάδα η οποία είναι η πρώτη ζημιωμένη από το σύμφωνο Τουρκίας – Λιβύης, αυτό είναι εγκληματικό. 
Το να παρακολουθούμε αποσβολωμένοι μαϊμού ρεπορτάζ για τις εξελίξεις στην εξεταστική για τον Παπαγγελόπουλο, με πηχυαίους τίτλους και στρατευμένος αναφορές, προκειμένου να φύγει η προσοχή του τηλεοπτικού κοινού από την μεγάλη εθνική κρίση, είναι συνέργεια σε εθνικό έγκλημα.

Ο δημοσιογράφος οφείλει να λειτουργεί ως λειτουργός, να ενημερώνει και να πιέζει την κυβέρνηση, την εκάστοτε κυβέρνηση, ώστε να προασπίσει τα εθνικά δίκαια. 

Όταν αποσιωπεί τους εθνικούς κινδύνους νομίζοντας ότι έτσι υπηρετεί την κυβέρνηση, θυμίζει τους αυλοκόλακές του Νέρωνα. Που υμνούσαν την ομορφιά του, την δύναμη του, τις αθλητικές του επιδόσεις, την υπέροχη φωνή του, τις συνθέσεις του. Και η χώρα κάηκε συθέμελα.

Πηγη: https://olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες