Σε Κόρινθο και Κιάτο στελέχη του ΚΚΕ – Θα επισκεφθούν χώρους ένστολων - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Ιανουαρίου 28, 2020

Σε Κόρινθο και Κιάτο στελέχη του ΚΚΕ – Θα επισκεφθούν χώρους ένστολων


Τις επόμενες μέρες στελέχη του ΚΚΕ, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι θα περιοδεύσουν σε χώρους ένστολων για  να συζητήσουν τις προτάσεις του ΚΚΕ για τις σύνθετες εξελίξεις που εμπλέκουν πιο βαθιά τη χώρα στα ιμπεριαλιστικά στην περιοχή της Μεσογείου αλλά και για τη νέα επίθεση που εξαπολύει η κυβέρνηση σε κρίσιμους τομείς, όπως είναι η Κοινωνική Ασφάλιση, η Υγεία, η Παιδεία, η Πρόνοια κ.α..
Συγκεκριμένα:
  • Την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και στο Λιμεναρχείο Καλαμάτας. 
  • Την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου στην Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Σπάρτης.
  • Τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου στην Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας και την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρίπολης.   
  • Την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπλίου.
  • Την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κόρινθου και την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κιάτου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες