Καιρός: Σε πτώση η θερμοκρασία σήμερα - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Ιανουαρίου 22, 2020

Καιρός: Σε πτώση η θερμοκρασία σήμερα


Αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός σε όλη τη χώρα

Ηλιοφάνεια, λίγες νεφώσεις στα ανατολικά, αυξημένες στην Κρήτη με πιθανότητα τοπικών ασθενών βροχών έως το μεσημέρι, τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, παγετός στα βόρεια ηπειρωτικά, εξασθένηση των ισχυρών βοριάδων στο Αιγαίο και χαμηλές θερμοκρασίες τις πρωινές ώρες, αναμένεται σήμερα, Τετάρτη.

Πιο αναλυτικά, ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες στη Βόρεια Κρήτη, όπου υπάρχει πιθανότητα τοπικών ασθενών βροχών έως το μεσημέρι και στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις βαθμιαία πυκνότερες από τα δυτικά περιμένουμε την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020. Περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, ενώ παγετός θα σημειωθεί τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία σε πτώση θα κυμανθεί από -5 έως 9 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 3 έως 13 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 1 έως 14 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από -1 έως 12 βαθμούς), 8 έως 12 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 3 έως 12 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και 6 έως 15 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση, ενώ στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ.

Η πρόγνωση του καιρού

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Αραιές νεφώσεις θα αναπτυχθούν από το απόγευμα. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία από δυτικές με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από -03 (μείον 3) έως 11 βαθμούς Κελσίου και στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5, και από το απόγευμα στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από -01 (μείον 1) έως 15 βαθμούς Κελσίου και στην Ήπειρο τοπικά 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Αραιές νεφώσεις θα αναπτυχθούν από αργά το απόγευμα στα βόρεια. Ανεμοι: Βόρειοι 4 με 5, στα ανατολικά και νότια το πρωί 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από -02 (μείον 2) έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Στην Κρήτη λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες. Στις Κυκλάδες γενικά αίθριος. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 και το πρωί στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από 08 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ


Καιρός: Γενικά αίθριος. Αραιές νεφώσεις θα αναπτυχθούν από αργά το απόγευμα στα βόρεια. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα νότια 7 με 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από 08 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Βόρειοι 4 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από 03 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Από το απόγευμα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από -01 (μείον 1) έως 11 βαθμούς Κελσίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες