ΚΑΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ, ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ !!! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Ιανουαρίου 24, 2020

ΚΑΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ, ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ !!!


Ο Περιφερειακός σύμβουλος κ. Γιώργος Πετρίτσης αναφέρει ότι δεν θα γίνει καμία στάση στην Κορινθία στην διαδρομή της Ολυμπιακής Φλόγας και δημοσιεύει το σχετικό πίνακα.

Αναλυτικά γράφει

ΚΑΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ, ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ !!!

Η Διοίκηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, επειδή “ενδιαφέρονται πολύ” για την προβολή και ανάδειξη όλης της Κορινθίας και περισσότερο του Ισθμού, ξέχασαν να συνεργαστούν με τους Δήμους της Κορινθίας και έτσι η Ολυμπιακή φλόγα, η οποία θα ξεκινήσει από την Αρχαία Ολυμπία στις 12 Μαρτίου για να καταλήξει στο Παναθηναϊκό Στάδιο στις 19 Μαρτίου , δεν θα κάνει στάση, όχι μόνο στον Ισθμό ( που ούτως ή άλλως θα τον διασχίσουν οι λαμπαδηδρόμοι ), αλλά και σε κανένα σημείο της Κορινθίας . 

Η φλόγα θα διασχίσει όλες τις μεγάλες πόλεις της Πελοποννήσου όπως την Σπάρτη , Καλαμάτα , Τρίπολη , Άργος , Ναύπλιο , Πύλος , Μυστράς αλλά δυστυχώς καμία της Κορινθίας !!!

Η αδιαφορία και η έλλειψη συνεργασίας σε όλο το μεγαλείο τους!!!

Ο ιδιαίτερος συμβολισμός της Ολυμπιακής Φλόγας, η υποδοχή της οποίας είθισται να πραγματοποιείται με τιμές Αρχηγού Κράτους, είναι γνωστό ότι αποτελεί πάντα αντικείμενο παγκοσμίου ενδιαφέροντος. Δυστυχώς η Κορινθία θα είναι απούσα . Κρίμα !!!
Άντε και στο Παρίσι το 2024 !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες