Στο πλευρό των συμβασιούχων εργαζομένων ο Δήμος Πατρέων (ΦΩΤΟ) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Ιανουαρίου 29, 2020

Στο πλευρό των συμβασιούχων εργαζομένων ο Δήμος Πατρέων (ΦΩΤΟ)


Πραγματοποιήθηκε σήμερα η εκδίκαση της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων των 32 συμβασιούχων εργαζόμενων του Δήμου Πατρέων στην Υπηρεσία Καθαριότητας.

Πρόκειται για εργαζόμενους προσληφθέντες από τις 28 Δεκεμβρίου 2015, που μέχρι σήμερα εργάζονται με 3 παρατάσεις των συμβάσεων τους από το Υπουργείο και με προσωρινές δικαστικές διαταγές.

Η Δημοτική Αρχή παραβρέθηκε στο δικαστήριο με τον Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη και τους Αντιδημάρχους Διονύση Πλέσσα, Νίκο Ασπράγκαθο και Αναστασία Τογιοπούλου.

Ο Δήμαρχος στην κατάθεση του υπερασπίσθηκε το δικαίωμα στη μόνιμη με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα δουλειά των συγκεκριμένων εργαζομένων, οι οποίοι είναι όμηροι των κυβερνητικών μέχρι σήμερα πολιτικών.

Αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες