Ισχυρή έκρηξη σε ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς στο Λουτράκι - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Ιανουαρίου 19, 2020

Ισχυρή έκρηξη σε ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς στο Λουτράκι




Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε σε ΑΤΜ της τράπεζας Πειραιώς, της κεντρικής λεωφόρου του Λουτρακίου τα ξημερώματα της Κυριακής 19 Ιανουαρίου 2020 όταν άγνωστοι ανατίναξαν το Μηχάνημα Αυτόματης Ανάληψης της τράπεζας Πειραιώς που βρίσκεται στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στο Λουτράκι.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι δράστες ήταν τρεις, μετέβησαν με αυτοκίνητο στο ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς και το ανατίναξαν  διοχετεύοντας αέριο μέσα στο μηχάνημα, χρησιμοποιώντας λάστιχο και στη συνέχεια προκάλεσαν έκρηξη με μια μπαταρία.

Μετά, αφού γκρέμισαν με το αυτοκίνητο τύπου Jeep τις τζαμαρίες της τράπεζας, μπήκαν ανενόχλητοι στο εσωτερικό και με σίγουρες όσο και γρήγορες κινήσεις επιχείρησαν να κλέψουν τις κασετίνες όπου βρίσκονται τα χρήματα του ΑΤΜ.

Στην συνέχεια, επιβιβάστηκαν σε άλλο αυτοκίνητο, χρώματος μπλε σκούρο και εξαφανίστηκαν, εγκαταλείποντας και το αυτοκίνητο τύπου Jeep που χρησιμοποίησαν.
Από την έκρηξη σημειώθηκαν σημαντικές ζημιές και στο εσωτερικό χώρο της τράπεζας, ενώ παραμένει άγνωστη η λεία των δραστών.

Τόσο το περιστατικό, όσο και η μέθοδος που χρησιμοποίησαν οι δράστες, είναι σχεδόν όμοιο με μια άλλη ληστεία που είχε σημειωθεί στο ίδιο ΑΤΜ τα ξημερώματα του Σαββάτου 9 Νοεμβρίου 2019. Μάλιστα, ακόμα και η ώρα της "επιχείρησης" είναι σχεδόν η ίδια, αφού και τότε η ληστεία είχε σημειωθεί λίγο μετά τις 4:30 τα ξημερώματα!

Δείτε εικόνες:








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες