Συλλυπητήρια Επιστολή του βουλευτή Κ. Μάρκου για τα θύματα του τροχαίου στην Πατρών – Πύργου - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Ιανουαρίου 14, 2020

Συλλυπητήρια Επιστολή του βουλευτή Κ. Μάρκου για τα θύματα του τροχαίου στην Πατρών – Πύργου


Συλλυπητήρια Επιστολή του βουλευτή Κ. Μάρκου:


Βαθιά θλίψη για δυο σπουδαίους Καλαβρυτινούς.

Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για την απώλεια των δυο Καθηγητών στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών - Πύργου στο ύψος των Καμινίων.

Το Λεχούρι Καλαβρύτων, η Πάτρα και σύσσωμη η εκπαιδευτική κοινότητα θρηνούν για την ξαφνική και άδικη απώλεια του Καθηγητή Φυσικής Δημήτρη Βασιλακόπουλου και του Καθηγητή Μαθηματικών Νίκου Ρόδη.

Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους οικείους τους.

Κάθε τέτοιο τραγικό δυστύχημα επικαιροποιεί με τον χειρότερο τρόπο την απαίτησή μας να μην καθυστερήσει άλλο η κατασκευή της Πατρών – Πύργου. Όλοι κρίνονται στο μέτρο που τους αφορά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες