ΛΟΥΤΡΑΚΙ :Χαμένοι στα…τηλέφωνα στο ΔΣ 10/2-Γραφει ο Παναγιωτης Πετρου ! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 13, 2020

ΛΟΥΤΡΑΚΙ :Χαμένοι στα…τηλέφωνα στο ΔΣ 10/2-Γραφει ο Παναγιωτης Πετρου !


Εύρηκα-εύρηκα!!!! Θα μπορούσε να αναφωνήσει κανείς παρακολουθώντας τη χθεσινή συζήτηση που έγινε, με αφορμή το αίτημα που είχαν καταθέσει οι τρεις παρατάξεις (Πρωτοπαπά – Καραπαναγος-Βασιλείου). Ο υπεύθυνος για τη δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει ο Δήμος είναι ο κ. Βασιλείου, ο οποίος χαμένος κάπου στα ….. τηλέφωνα, είναι ο κύριος υπαίτιος πολλών......

δεινών, που συμβαίνουν, σε αυτόν τον Δήμο. Εν πάσει περιπτώσει πιστεύω να με συγχωρέσει ο κ. Βασιλείου που χρησιμοποιώ το όνομα του για να κάνω αυτό το σαρκαστικό σχόλιο. 

Όπως είναι γνωστό οι τρεις παρατάξεις που προανέφερα είχαν καταθέσει αίτημα για την σύγκλιση ΔΣ , ώστε να υπάρξει ενημέρωση από την Δημ. Αρχή για μια σειρά θεμάτων που αφορούν τον Δήμο ( Κατάσταση Τουριστικής ΑΕ, επερχόμενος πλειστηριασμός, SPA, εμφανιζόμενοι επενδυτές, μετακίνηση υπαλλήλων SPA) Και πράγματι το θέμα αυτό συζητήθηκε στο τελευταίο Συμβούλιο. 

Το τραγικό της υπόθεσης, το πολύ τραγικό, είναι ότι οι υπόλοιπες παρατάξεις της αντιπολίτευσης, προτού την ενημέρωση από τον Δήμαρχο, είχαν επιδοθεί σε μια αγωνιώδη προσπάθεια να αποδείξουν ότι αυτοί είχαν καταθέσει πρώτοι αίτημα στην Τουριστική ΑΕ για μια τέτοια συζήτηση , ότι η συζήτηση αυτή έπρεπε να γίνει έχοντας χαρακτήρα Γενικής Συνέλευσης , ανακαλύπτοντας ταυτόχρονα μυστικές συναντήσεις ημών με εργολάβους , ύποπτα ραντεβού με επενδυτές και σκοτεινές διαδρομές. 

Αστεία πράγματα. Να ξεκαθαρίσουμε κάτι. 

Όταν βλέπεις την καταιγίδα να έρχεται και βλέποντας τη Δημοτική Αρχή να μην προβαίνει σε καμμιά ενέργεια αντιμετώπισης των συνεπειών της, ανακυκλώνοντας τα ίδια και τα ίδια, τέτοιες τοποθετήσεις δεν έχουν καμμιά ουσία. Απολύτως καμμιά. Αναλαμβάνεις δράση, κάνεις κάποιες κινήσεις , έστω μέσα από τον θεσμικό ρόλο που σου έδωσαν οι δημότες, αυτόν της αντιπολίτευσης, και τις όποιες δυνατότητες σου δίνει. Και αυτό ακριβώς ήταν το νόημα της πρότασης που κατατέθηκε από τις τρεις παρατάξεις ( Πρωτοπαπά- Καραπαναγο- Βασιλείου). 

Της μοναδικής πρότασης. 

Μιας πρότασης που θα αποτελούσε τη βάση μιας συζήτησης για τη διερεύνηση κ την εξεύρεση λύσεων ώστε να αποτραπούν τυχόν κατασχέσεις κ πλειστηριασμοί της περιουσίας του Δήμου. 
Δυστυχώς η πρόταση αυτή, η μοναδική πρόταση, δεν ψηφίστηκε όχι μόνο από την Δημοτική Αρχή αλλά και από τις υπόλοιπες παρατάξεις της αντιπολίτευσης. 

Στο τελευταίο Συμβούλιο ο Δήμαρχος δεν είπε κάτι καινούργιο . Αναμασώντας τα ίδια κ τα ίδια δεν έπεισε ότι δε θα αποφύγουμε τα χειρότερα. 

Για μια ακόμα φορά φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από τον ίδιο. Ίσως θα πρέπει να αναλογιστεί επιτέλους ότι οι παλινωδίες στις οποίες έχει προβεί στο παρελθόν έναντι των συνεταίρων της κοινοπραξίας (ΚΑΖΙΝΟ) έχουν παίξει και αυτές το ρόλο τους για τη σημερινή κατάσταση.

Χωρίς να σημαίνει ότι και αυτοί είναι άμοιροι ευθυνών. Ίσως θα πρέπει να καταλάβει κάποια στιγμή ότι δεν είναι δυνατόν να φταίνε μόνο άλλοι. Δεν είναι στραβός ο γιαλός αλλά στραβά αρμενίζει. 

Κλείνοντας θέλω να πιστεύω ότι ο Δήμαρχος δε συμμετέχει σε κανένα ‘παιχνίδι’ απαξίωσης της περιουσίας του Δήμου ώστε αυτή να μπορέσει να ‘μεταβιβαστεί’ σε συμφέρουσες τιμές για κάποιους. Είναι ένα έργο το οποίο έχουμε δει και ξαναδεί να συμβαίνει γενικότερα στη χώρα μας αλλά και παγκοσμίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες