Γκιώνης - Παπαθανασίου κάλεσαν Περιφερειακό Σύμβουλο της Χρυσής Αυγής! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Φεβρουαρίου 18, 2020

Γκιώνης - Παπαθανασίου κάλεσαν Περιφερειακό Σύμβουλο της Χρυσής Αυγής!


Τον Περιφερειακό σύμβουλο Πελοποννήσου, Δημήτριο Τζεμπετζή, ο οποίος κατήλθε με τη στήριξη της Χρυσής Αυγής, προσκάλεσαν στην εκδήλωση της Δημοτικής Φιλαρμονικής, για την κοπή της Βασιλόπιτας, ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων κ. Γκιώνη και ο Αντιδημάρχος Πολιτισμού κ. Παπαθανασίου στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το σάιτ της Χρυσής Αυγής:


Ο Περιφερειακός σύμβουλος της Ελληνικής Αυγής, Δημήτριος Τζεμπετζής, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων κ. Γκιώνη, ο Αντιδημάρχου Πολιτισμού κ. Παπαθανασίου και του Αρχιμουσικού κ. Μαυρόπουλου παρευρέθη την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου, στην εκδήλωση της Δημοτικής Φιλαρμονικής, για την κοπή της Βασιλόπιτας.

Ο Συναγωνιστής Τζεμπετζής, τόνισε στον χαιρετισμό του πως, η Ελληνική Αυγή, στηρίζει κάθε ειλικρινή πολιτιστική προσπάθεια και φαίνεται ότι η Φιλαρμονική Λουτρακίου, είναι πράγματι μια τέτοια. Πολλά τα μικρά αλλά και μεγαλύτερα παιδιά που βρίσκουν μουσικό καταφύγιο και σχολειό στην αγκαλιά της Φιλαρμονικής.

Σε εποχές που ο πολιτισμός ουσιαστικά διώκεται και που η τεμπελιά και η υποκουλτούρα προωθούνται, περιπτώσεις όπως της Φιλαρμονικής Λουτρακίου, του Αρχιμουσικού κ. Μαυρόπουλου, των καθηγητών και των μελών της Φιλαρμονικής, είναι πολύ ευχάριστες. Μακάρι και άλλοι Δήμοι να παραδειγματισθούν αναλόγως.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες