Ενδιαφέρον του Γιώργου Πιέτρη για τον Εμπορικό Σύλλογο Κορίνθου - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Φεβρουαρίου 25, 2020

Ενδιαφέρον του Γιώργου Πιέτρη για τον Εμπορικό Σύλλογο Κορίνθου


Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο πολύ γνωστός Κορίνθιος επιχειρηματίας Γιώργος Πιέτρης, ενέδωσε στην πίεση που του ασκήθηκε από τον εμπορικό κόσμο της Κορίνθου και είπε ναι στην πρόταση να ηγηθεί δικού του ψηφοδελτίου στις εκλογές του συλλόγου στις 10 Μαρτίου.

Πρόκειται ασφαλώς για μεγάλη έκπληξη, με δεδομένο τον φόρτο εργασίας του αλλά ταυτόχρονα δημιουργείται η ελπίδα ότι μπορεί ο Εμπορικός σύλλογος της πόλης να αναλάβει πρωτοβουλίες που θα οδηγήσουν την αγορά σε ανοδική πορεία.

Ρωτηθείς σχετικά στενός συνεργάτης του κ.Πιέτρη, επιβεβαίωσε την απόφαση του τονίζοντας μάλιστα: «Η αγάπη για την Κόρινθο δεν έχει όρια και ο Γιώργος Πιέτρης δεν μπορεί να αρνηθεί να βοηθήσει τους συναδέλφους του και την τοπική κοινωνία. Εχει ιδέες, είναι εργατικός και έχει όραμα για την ανάκαμψη της αγοράς της Κορίνθου».

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις για τους συνεργάτες και το πρόγραμμα δράσης του κίνησης του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες