Έβρος: Ξεκινούν για τα σύνορα διμοιρίες των ΜΑΤ από Αθήνα και Θεσσαλονίκη - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Φεβρουαρίου 29, 2020

Έβρος: Ξεκινούν για τα σύνορα διμοιρίες των ΜΑΤ από Αθήνα και Θεσσαλονίκη


Ενισχύονται περαιτέρω τα μέτρα που λαμβάνει η Αθήνα για τη φύλαξη των συνόρων στον Έβρο, καθώς χιλιάδες μετανάστες έχουν συγκεντρωθεί από την τουρκική πλευρά και επιδιώκουν να περάσουν στα ελληνικά εδάφη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr, περίπου το σύνολο των δυνάμεων της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης ξεκινάει για τα ελληνοτουρκικά σύνορα του Έβρου λόγω της κατάστασης που επικρατεί για δεύτερη συνεχή μέρα. Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες περισσότερες από έξι διμοιρίες ξεκινούν και από Αθήνα.

Εξάλλου, αναμένονται επίσημες δηλώσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη.

Πηγή/ΦΩΤΟ: GRTimes.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες