Τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κο Γκιολή επισκέφθηκε η ομοσπονδία εξωραϊστικών συλλόγων οικιστών Αγίων Θεοδώρων - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Φεβρουαρίου 23, 2020

Τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κο Γκιολή επισκέφθηκε η ομοσπονδία εξωραϊστικών συλλόγων οικιστών Αγίων Θεοδώρων


Την 21η Φεβρουαρίου 2020 η ομοσπονδία εξωραϊστικών συλλόγων οικιστών Αγίων Θεοδώρων εκπροσωπούμενη από τον πρόεδρο Ταξιάρχη Κλεφτογιώργο, τον αντιπρόεδρο Δημήτρη Σαρέλα και τον γενικό γραμματέα Μενέλαο Μενελάου επισκέφτηκε τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Αναστάσιο Γκιολή.

Συζητήθηκαν θέματα για τις πρόσφατες ζημιές από τις πλημμύρες και όχι μόνο. Ο Αντιπεριφερειάρχης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για την επικείμενη εκδήλωση της ομοσπονδίας που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 14 Μαρτίου 2020.

Στην συνέχεια έγινε επίσκεψη στο γραφείο του διευθυντή τεχνικών έργων κ. Λούτα Νικολάου και της κα. Χαρίτου Σπυριδούλας, προϊσταμένης της πολιτικής προστασίας.

Συζητήθηκαν τα μεγάλα προβλήματα των οικισμών από τις πρόσφατες πλημμύρες ,ο καθαρισμός των ρεμάτων, οι απαραίτητες έξοδοι διαφυγής κ.α. Οι ανωτέρω δεσμεύτηκαν να επισπευτούν επί τόπου και να δουν τα προβλήματα ώστε να αποφασίσουν τις απαραίτητες παρεμβάσεις ώστε να είναι ασφαλής η πρόσβαση προς και από τους οικισμούς.

Οι εκπρόσωποι της ομοσπονδίας ευχαρίστησαν για την τόσο εποικοδομητική συζήτηση που έγινε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες