Λουτράκι: Επιτέλους, φως στην άκρη του τούνελ... - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 20, 2020

Λουτράκι: Επιτέλους, φως στην άκρη του τούνελ...


Μετά από μια σειρά αρνητικών εξελίξεων φαίνεται ότι για πρώτη φορά, αχνοφαίνεται ένα φως στην άκρη του τούνελ, αναφορικά με τα περιουσιακά στοιχεία του Δήμου. Δέκα ημέρες, προτού διενεργηθεί (εκτός απτοόπτου), ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός του Υδροθεραπευτηρίου Λουτρακίου και του κτιρίου που στεγάζεται ακριβώς πάνω από το υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς, στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Μεγάλου Αλεξάνδρου, ο εργολάβος του Spa, Γιώργος Βλάχος, εμφανίζεται για πρώτη φορά να ρίχνει νερό στο κρασί του...

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ", απέστειλε πριν από λίγες ημέρες, επιστολή στο Δήμαρχο Γιώργο Γκιώνη, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Φίλιππα Θυμή και τους αρχηγούς των δημοτικών παρατάξεων. Στην επιστολή του αυτή, ο Γιώργος Βλάχος, επικροτεί την πρόταση των 9 δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης περί αγοράς του Spa από το Δήμο, που όπως υπενθυμίζει είχε κάνει παλαιότερα αρκετές φορές και ο πρώην Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας, Παύλος Παύλου.

Η επιστολή του Γιώργου Βλάχου:

Σχετικά με τη συζήτηση που διεξήχθη τη Δευτέρα 10/2/2020, στο Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου σας, με θέμα διάσωση περιουσίας τουριστικής, πλειστηριασμός Spa, γυάλινο, κλπ, έχω να δηλώσω τα εξής:

Α) Ορισμένοι αναφέρθηκαν στο όνομά μου με υποτιμητικό τρόπο και ισχυρισμούς τύπου "Εσείς, είστε φίλοι του Βλάχου". Ειδικά ο κύριος Κώστας Λογοθέτης - εφόσον ισχύουν όσα πληροφορήθηκα -, θα πρέπει να αναφέρεται με τον προσήκοντα σεβασμό στο άτομό μου και κάποτε να ζητήσει συγγνώμη για την τεράστια ζημιά που έχει προξενήσει στο Δήμο αλλά και σε μένα προσωπικά. Έξι χρόνια τώρα συναινώ στις αναβολές που ζητάει (με διάφορες προφάσεις) στην εκδίκαση της "μήνυσής του", εναντίον μου. Ας σταματήσει να αναφέρεται σε μένα. Τελευταία προειδοποίηση.

Β) Όσον αφορά, στην πρόταση των τριών παρατάξεων για αγορά από το δήμο του Spa, πρόταση που πολλές φορές είχε κάνει παλιότερα και ο πρώην Δήμαρχος κ Παύλος Παύλου, θεωρώ ότι κινείται στη σωστή κατεύθυνση. Όμως φοβάμαι ότι με συνεκτίμηση των χρονικών περιθωρίων και της γενικότερης κατάστασης (Τουριστική, Casino, πλειστηριασμοί κλπ), πιθανόν να μην υπάρχει πλέον χρόνος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, ο Γιώργος Βλάχος, είναι πιθανό, να δώσει το παρών στη σημερινή (Πέμπτη 20/2) συνεδρίαση του Δ.Σ. της Τουριστικής που θα διεξαχθεί στις 15:30, αποδεχόμενος επί της ουσίας την πρόταση του Γιάννη Καραπανάγου, ο οποίος είχε ζητήσει στη συνεδρίαση της 29ης Ιανουαρίου, να κληθεί ο εργολάβος Γιώργος Βλάχος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Λουτράκι Α.Ε. ώστε να προσπαθήσουν τα μέλη του Δ.Σ. να βρουν λύση, προτού να διεξαχθεί ο ηλεκτρονικός διαγωνισμός. Υπενθυμίζεται ότι η πρόταση του επικεφαλής του συνδυασμού "Αλλάζουμε Μαζί" , είχε τεθεί σε ψηφοφορία και απερρίφθη κατά πλειοψηφία.

Ερωτηματικά ωστόσο, προκαλεί η στάση του προέδρου της Τουριστικής, Γιώργου Ρουμελιώτη, ο οποίος αν και υπήρχε αίτημα των τριών μελών (Καραπανάγος, Βασιλείου, Κοντός) για να συγκληθεί Δ.Σ. στην Τουριστική, παρουσία εκπροσώπου της "Αλέξανδρος Τεχνική", προχώρησε στην σύγκληση τακτικής συνεδρίασης, χωρίς να έχει συμπεριλάβει το σχετικό θέμα. Σύμφωνα με πληροφορίες και τα τρία θέματα που καλούνταν να αποφασίσουν τα μέλη του Δ.Σ., είχαν να κάνουν αποκλειστικά και μόνο με την "κατακύρωση αποτελέσματος του ανοιχτού διαγωνισμού, σχετικά με τη μίσθωση προσωπικού για τις ανάγκες του Υδροθεραπευτηρίου".

Βλέποντας την εξέλιξη αυτή, τα τρία μέλη του Δ.Σ., ζήτησαν εκ νέου από τον πρόεδρο της Τουριστικής, να συμπεριλαμβάνει και το δικό τους αίτημα. Τελικά, ο Γιώργος Ρουμελιώτης, έκανε δεκτό το αίτημά τους, το οποίο θα συζητηθεί ως μοναδικό θέμα, σε δεύτερο Δ.Σ. που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 20/2, αμέσως μετά τη λήξη του πρώτου.

Πηγή πληροφοριών loutraki365.gr 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες