Έλληνες απο όλη τη χώρα σπεύδουν σε Μυτιλήνη και Χίο - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 26, 2020

Έλληνες απο όλη τη χώρα σπεύδουν σε Μυτιλήνη και Χίο


Πληροφορίες απο το Ελ Βενιζέλος και από αεροπορικές εταιρείες αναφέρουν ότι γεμίζουν οι πτήσεις με προορισμό τα νησιά Λέσβος και Χίος καθώς όλο και περισσότεροι τρέχουν να συμπαρασταθούν σε αυτόν τον »εμφύλιο» που έχει προκαλέσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη με τις παράνομες επιτάξεις γης !
ΜΕ C130 μεταφέρθηκαν χθες βράδυ ακόμη 3 διμοιρίες των ΜΑΤ με σκοπό να καταστείλουν τις διαδηλώσεις των πολιτών που προσπαθούν να υπερασπιστούν την χώρα τους, τις οικογένειες τους και την δημοκρατία !
Όσον αφορά τα περιστατικά που λαμβάνουν χώρα στο επίκεντρο των μαχών όλο και περισσότερα βίντεο ανεβαίνουν στο διαδίκτυο που δείχνουν άντρες των ΜΑΤ να απειλούν να βρίζουν και να χτυπάνε τους Έλληνες πολίτες .
Μερικές φράσεις που κρατήσαμε απο τα βίντεο ειναι …
Γ@#$# τουρκόσποροι ,
Θα σε παω γαμ@#$ μεχρι την ομόνοια γκασμά ,
Χωριάτες γ@#$%@νοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες