Ναύπλιο: Σταθμοί φόρτισης για ηλεκτρικά αυτοκίνητα στο "Φουγάρο" - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 24, 2020

Ναύπλιο: Σταθμοί φόρτισης για ηλεκτρικά αυτοκίνητα στο "Φουγάρο"


Στον πολυχώρο Φουγάρο στο Ναύπλιο τοποθετήθηκαν αυτές τις ημέρες οι πρώτοι φορτιστές για ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Πρόκειται για φορτιστές της Porsche που συνεργάζεται με την ΑΒΒ και που δημιούργησαν φορτιστές υψηλής ισχύος. Η συμφωνία μεταξύ των δύο εταιρειών αφορά στην παροχή της υποδομής φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων της ΑΒΒ, που θα χρησιμοποιηθεί και στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Porsche, συμπεριλαμβανομένου του μοντέλου Taycan, του πρώτου πλήρως ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου της εταιρείας, που πρόκειται να εισέλθει στην αγορά το 2020.

Η ABB προσφέρει ολοκληρωμένα συστήματα και λύσεις στην ψηφιακή βιομηχανία και έχει πουλήσει περισσότερους από 10.500 DC ταχυφορτιστές σε 73 χώρες ενώ ειδικεύεται για περισσότερα από 10 χρόνια στην αγορά των ταχυφορτιστών.

Η εταιρεία είναι ιδρυτικό μέλος των CHAdeMO και CCS Charging Standards Association και ο χορηγός του πρωταθλήματος ABB FIA Formula E, που αναδιαμορφώνει τον κόσμο της βιώσιμης κινητικότητας. Ο τομέας των Συστημάτων Ηλεκτρικής Ενέργειας της ΑΒΒ πρόκειται να εκχωρηθεί στην εταιρεία Hitachi το 2020. Αυτή τη στιγμή η ABB δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 100 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, με περίπου 147.000 εργαζόμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες