Αυξάνεται ο όγκος μουσουλμάνων στα σύνορα – Απειλούν να εισβάλλουν μαζικά – LIVE εικόνα - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Φεβρουαρίου 29, 2020

Αυξάνεται ο όγκος μουσουλμάνων στα σύνορα – Απειλούν να εισβάλλουν μαζικά – LIVE εικόνα


Στο πλευρό τους τούρκοι αστυνομικοί... Επεισόδια και χημικά - Βρίζουν την Ελλάδα...

Κλειστά παραμένουν και σήμερα τα σύνορα Ελλάδας – Τουρκίας, στις Καστανιές στον Έβρο, λόγω των παράνομων μεταναστών που βρίσκονται συγκεντρωμένοι στην τουρκική πλευρά.

Η κίνηση των αστυνομικών και στρατιωτικών οχημάτων είναι διαρκής!

Κατά διαστήματα ακούγονται από την τουρκική πλευρά μουσουλμάνοι που φωνάζουν προφανώς συνθήματα, απειλώντας τους Έλληνες πως θα εισβάλλουν μαζικά.

Βρίσκονται στα σύνορα ύστερα από σκόπιμες φήμες που διαδόθηκαν από την Τουρκία, κυρίως μέσω SMS, πως στην Ελλάδα έχουν ανοίξει τα σύνορα.

Τρομακτικές εικόνες με μουσουλμάνους να φτιάχνουν όπλα και πυρομαχικά και να βρίζουν την Ελλάδα.

Δείτε ζωντανή εικόνα από την τουρκική πλευρά των συνόρων αλλά και βίντεο από «μάχες»:







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες