Ακυρώθηκε ο πλειστηριασμός του Spa Λουτρακίου - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 24, 2020

Ακυρώθηκε ο πλειστηριασμός του Spa Λουτρακίου


Ανακοινώθηκε πριν από λίγη ώρα, η απόφαση του Πρωτοδικείου Κορίνθου σχετικά με την αίτηση ανακοπής πλειστηριασμού του Spa και του γυάλινου κτιρίου που βρίσκεται ακριβώς πάνω από το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στο Λουτράκι...

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, η αίτηση ανακοπής έγινε δεκτή μόνο για το κτίριο του Spa, το οποίο δεν βγαίνει τελικά σε πλειστηριασμό.

Αναφορικά με το κτίριο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Μεγάλου Αλεξάνδρου, η αίτηση της Τουριστικής για ανακοπή, δεν έγινε δεκτή. Παρόλα αυτά, η τιμή επαναπροσδιορίστηκε στις 360.000 ευρώ, από 240.000 που ήταν αρχικά για κάθε όροφο.

Όπως είχε αναφέρει ο δικηγόρος της Τουριστικής Λουτρακίου, Χρήστος Τζοάνος, στο Δημοτικό Συμβούλιο, υπάρχει η δυνατότητα να ασκηθεί Έφεση κατά της αποφάσεως του Δικαστηρίου για το γυάλινο κτίριο, η οποία αν τελικά κατατεθεί, θα συζητηθεί στο Ναύπλιο πριν τις 4 Μαρτίου, ημέρα που έχει οριστεί να διεξαχθεί ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες