Χίος: Κάτοικοι μπήκαν στο ξενοδοχείο που μένουν τα ΜΑΤ και τους ξuλοκόπησαν! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 26, 2020

Χίος: Κάτοικοι μπήκαν στο ξενοδοχείο που μένουν τα ΜΑΤ και τους ξuλοκόπησαν!


Σε λιντσάρισμα ανδρών των ΜΑΤ που βρίσκονταν στα δωμάτιά τους στο ξενοδοχείο “Ερύθα” στη Χίο προχώρησαν μετά τις 2 το μεσημέρι της Τετάρτης (26.02.2020) πολίτες που κατευθύνθηκαν εκεί μετά την κινητοποίηση που έγινε στο κέντρο της πόλης και της πορείας που ακολούθησε στην Αστυνομία.

Όπως μετέδωσε ο Γιάννης Τζούμας στο Ράδιο “Αλήθεια” οι πολίτες ήταν εκτός ελέγχου, εισέβαλαν στο ξενοδοχείο και στα δωμάτια που κοιμόντουσαν οι αστυνομικοί και τους ξuλοκόπησαν.

Δείτε το βίντεο


Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν τραυματιστεί 3 αστυνομικοί, ενώ με επέμβαση αξιωματούχου στη Δ/νση Αστυνομίας Χίου τα πνεύματα αυτήν την ώρα φαίνεται ότι έχουν ηρεμήσει.


Όλα έγιναν πριν από λίγη ώρα, όταν 200 περίπου άτομα άγνωστοι μπήκαν σε ξενοδοχείο που διαμένουν οι ενισχυτικές αστυνομικές δυνάμεις από την Αθήνα και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς που ήταν εκτός υπηρεσίας εκείνη τη στιγμή.


Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν τραυματιστεί ελαφρά πέντε αστυνομικοί, ενώ οι δράστες φέρονται να πέταξαν ακόμη και τα προσωπικά τους αντικείμενα έξω από τα δωμάτια του ξενοδοχείου.


Πηγή: alithia.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες