Συγκέντρωση προσφύγων κατά χιλιάδες στα τουρκικά παράλια (video) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 28, 2020

Συγκέντρωση προσφύγων κατά χιλιάδες στα τουρκικά παράλια (video)


Συγκέντρωση χιλιάδων προσφύγων στα παράλια της Τουρκίας. Ο Ερντογάν διαμηνύει ότι δεν μπορεί να τους συγκρατήσει στο ταξίδι προς την Ελλάδα.

Χιλιάδες είναι οι πρόσφυγες που έχουν συγκεντρωθεί στα παράλια της Τουρκίας με στόχο να επιβιβαστούν σε βάρκες και να περάσουν στην Ευρώπη με πρώτο σταθμό την Ελλάδα, σύμφωνα με τις εικόνες που μεταδίδουν από νωρίς το πρωί τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Embedded rich media on Twitter

Μάλιστα, Τούρκος αξιωματούχος δήλωσε στο πρακτορείο Reuters ότι η Άγκυρα έχει λάβει την απόφαση να ανοίξει τα σύνορά της προς την Ευρώπη στους πρόσφυγες και μετανάστες, δίνοντας εντολή στις δυνάμεις ασφαλείας που βρίσκονται στα σύνορα με την Ελλάδα, να μην εμποδίζουν τη διέλευσή τους.
ΣΧΕΤΙΚΑ
Τουρκία: Δεν θα εμποδίζει Σύρους πρόσφυγες να φτάσουν στην Ευρώπη
Τουρκία: Δεν θα εμποδίζει Σύρους πρόσφυγες να φτάσουν στην Ευρώπη
Όλα αυτά έρχονται μόλις λίγες ώρες μετά την αεροπορική επίθεση των δυνάμεων του Μπασάρ αλ Άσαντ και της Ρωσίας στην Ιντλίμπ της Συρίας, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον 33 Τούρκοι στρατιώτες. Ο Ερντογάν ως απάντηση συγκάλεσε έκτακτο συμβούλιο και ξεκίνησε το ανελέητο σφυροκόπημα θέσεων του καθεστώτος Άσαντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες