Χίος: Μεγάλη φωτιά σε αποθήκη ΜΚΟ - Κάηκε ολοσχερώς


Μεγάλη φωτιά σημειώθηκε σε αποθήκη που διατηρούσε μία Μη Κυβερνητική Οργάνωση, στην περιοχή της Παναγίας Λέτσαινας στη Χίο.

Η πυρκαγιά ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, περίπου στις 3:30 τα ξημερώματα και αμέσως πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις λόγω εύφλεκτων ειδών, κυρίως ρουχισμού και άλλων αντικειμένων.

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν στο σημείο εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα, οι οποίοι κατάφεραν να τη θέσουν υπό πλήρη έλεγχο περίπου στις 6 το πρωί. Η αποθήκη καταστράφηκε ολοσχερώς, ένα όχημα κάηκε, ενώ μικροζημιές προκλήθηκαν και στον επάνω όροφο.

Το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής ερευνά τα αίτια της πυρκαγιάς.




Φωτογραφίες: www.politischios.gr


Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Νεότερη Παλαιότερη