Θεσσαλονίκη: Κλέφτες έφαγαν πρόστιμο για την απαγόρευση κυκλοφορίας - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Μαρτίου 27, 2020

Θεσσαλονίκη: Κλέφτες έφαγαν πρόστιμο για την απαγόρευση κυκλοφορίας


Οι δύο άντρες προσπάθησαν να κλέψουν καλώδια αλλα συνελήφθησαν από αστυνομικούς, οι οποίοι τους βεβαίωσαν και πρόστιμο για απαγόρευση κυκλοφορίας.

Το πρόστιμο των 150 ευρώ για παράβαση του μέτρου απαγόρευσης κυκλοφορίας βεβαίωσαν σε δύο επίδοξους κλέφτες αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, στη Θεσσαλονίκη.
Οι δύο άντρες, 34 και 25 ετών, προσπάθησαν να κλέψουν καλώδια από κολόνα και καφάο της ΔΕ, στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Αθηνών, στο ύψος της γέφυρας του Γαλλικού Ποταμού.

Έγιναν όμως αντιληπτοί και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης. Στο πλαίσιο του ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι οι δύο άντρες δεν είχαν ούτε το απαραίτητο έγγραφο για έξοδο, ούτε ταυτότητα και τους επιβλήθηκε το πρόστιμο 150 ευρώ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες